Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Rezsicsökkentés unió módra? - Még olcsóbb lesz a telefonálás

Magyar Telekom és a Telenor is csökkenti július 1-jétől az Európai Unión bellüli mobiltelefonálás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjait.
A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelően a Magyar Telekom és a Telenor is csökkenti július 1-jétől az Európai Unión bellüli mobiltelefonálás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjait.

A rendeletnek megfelelően az EU tagállamaiban valamint Andorra, Norvégia, Izland és Liechtenstein területén a kezdeményezett hívások percenként díja 74,40 forint, a fogadott hívásoké 19,50 forint lesz, az SMS-küldés pedig 23,50 forintba kerül majd. Roaming adatforgalmazás esetén megabájtonként 78,33 forintot számláznak majd a szolgáltatók.

A Telekom ügyfelei a társaság által kínált Travel Ú Surf csomagok igénybevételével az EU által szabályozott díjaknál még kedvezőbb díjakat vehetnek igénybe és kontrollálhatóvá tehetik adatforgalmukat külföldön. A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a Travel Ú Surf S csomagja június 1-jétől már közel 100 országban, tehát az EU-n kívül is elérhető, egyebek közt a foci VB helyszínén, Brazíliában is.

A Telenor az MTI-vel azt közölte, hogy a július 1-jén kezdődő roaming főszezon előtt teszi közzé roaming ajánlatait.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GMO-tilalom: létrejött a politikai megállapodás az uniós tagállamok között

Politikai megállapodás jött létre csütörtökön a tagállamok környezetvédelmi miniszterei között arról a jogszabály-tervezetről. Tovább olvasom