Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Orbán Viktor beszéde: 29 pontos akcióterv

Egykulcsos, 16 százalékos jövedelemadó kulcsot javasol a kormány - jelentette be a kormányfő.

14 óra 9 perc - Orbán Viktor befejezte beszédét

Huszonkilenc pontban sorolta fel a kormánya által javasolt intézkedéseket Orbán Viktor kedden a parlamentben az első gazdasági akciótervet ismertetve.

A miniszterelnök közölte: a terv két fő gondolatra koncentrál, az új gazdasági rendszer kialakítására és a kölcsönös felelősségvállalás bevezetésére.

14 óra 8 perc - Meghosszabbítanák a kilakoltatási moratóriumot

A kormány 2010. december 31-ig meghosszabbítaná a kilakoltatási moratóriumot - közölte a miniszterelnök kedden.


Orbán Viktor bejelentette 1. akciótervét. Fotók: MTI.

14 óra 7 perc - Orbán: költségvetési felügyelők az intézményeknél

Költségvetési felügyelőket küldenek ki a jelentős közpénzzel gazdálkodó intézményekhez, köztük azokhoz is, amelyek eddig intézményi autonómiát élveztek - mondta Orbán Viktor kedden a parlamentben.

14 óra 6 perc -Orbán: moratóriumot a közüzemi díjak emelésére

Orbán Viktor felkérte a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a közüzemi díjak emelésére rendeljen el moratóriumot és kezdeményezzen tárgyalást az ármegállapítás új rendszeréről az érintett vállalkozásokkal.

14 óra 5 perc - Orbán: másodlagos élelmiszervizsgálatot kell bevezetni

Orbán Viktor azt javasolta, hogy vezessék be a másodlagos élelmiszervizsgálatot, hogy "ne áramolhasson be Európa élemiszer-hulladéka akadálytalanul Magyarországra".

14 óra 4 perc - Orbán: jelzálogbejegyzés csak forinthitelnél

A kormány azt javasolja, hogy jelzálogjogot csak forint alapú hitelnél lehessen bejegyezni - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben.

14 óra 2 perc - Tíz állami vállalti igazgatóság marad

Az állami vállaltoknál működő száz igazgatóság számát tízre csökkentik, így a testületek létszáma 319 főről 60-ra csökken; a 636 felügyelőbizottsági helyből 450 marad.

14 óra 2 perc -Orbán: három évre szólna a "bankadó"

A kormány tárgyalásokat kezd a bankok képviselőivel, hogy a "bankadót", milyen adóalapra vetítsék ki, milyen arányú legyen a megosztása a bankok, biztosítók, lízingcégek között; Orbán Viktor közlése szerint a bankadót három évre vezetnék be és ennyi idő alatt vezetnék ki a rendszerből, ennek lépéseiről meg kell állapodni a kormánynak és a bankrendszernek.

A cél: a bankok, biztosítótársaságok és pénzügyi lízingcégek a költségvetésbe való befizetést emeljék 13-ról 200 milliárd forintra.

14 óra 1 perc - Az állami vagyonkezelésben bértömegcsökkentést rendelt a kormányfő

Az állami vagyonkezelés területén át kell térni a bértömeg-gazdálkodásra - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben; közölte azt is: elrendeli a bértömegcsökkentés legalább 15 százalékos mértékét, ami 48,2 milliárd forintos megtakarítást jelent.

14 óra - Orbán: teljes telefon-, bútor- és gépkocsivásárlási stop a közszférában

Orbán Viktor közölte, teljes telefon-, bútor-, gépkocsivásárlási és -csere stopot rendelnek el a közszférában.

13 óra 59 perc - Orbán nemzeti eszközkezelő társaság létrehozását javasolja
 
Nemzeti eszközkezelő társaság létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a bedőlt hitelek miatt a lakások ne kerüljenek ki a korábbi tulajdonosok kezéből.

13 óra 58 perc - Orbán: adót kell fizetniük a pénzügyi vállalkozásoknak

Megadóztatja a kormány három évre a bankokat, biztosítókat, és poénzügyi cégeket 13 milliárdról 200 milliárdra emeli a költségvetésbe fizetendő összeget - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben.

13 óra 57 perc - Orbán: az állam magán 120 milliárd forintot takarít meg

Az állam 120 milliárd forintot takarít meg "saját magán"; Orbán Viktor miniszterelnök ezzel kapcsolatban négy intézkedést sorolt fel kedden: költségstop az állami és költségvetési intézményekben, a közszféra bérkiadásainak átalakítása, a költségvetési kiadások felülvizsgálata az alapoknál és a tárcáknál, külső megbízások és a feladatkiszervezések teljes körű felülvizsgálata.

13 óra 56 perc -Orbán: csökkenjen a pártokra jutó költségvetési támogatás mértéke

A miniszterelnök azt javasolja, hogy a pártokra jutó költségvetési támogatás mértékét még ebben az évben csökkentsék 15 százalékkal.

13 óra 55 perc - A kormány megadóztatná a titoktartási pénzt a költségvetési szférában

Orbán Viktor azt javasolja, hogy a hatvan napon túli végkielégítések és egyéb, béren felüli juttatások - mint szabadságmegváltás, titoktartási pénz - a költségvetési szférában legyenek megadóztatva 98 százalékkal.

13 óra 54 perc -Orbán: bruttó 2 milliós fizetési plafon a közszférában

A költségvetési szférában havi bruttó kétmilliós fizetési plafont vezet be a kormány, az MNB-nél is - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

13 óra 53 perc - Erősödőben a forint

Erősödött a forint a kormány gazdasági akciótervének ismertetése alatt.

A forint árfolyama a déli órákban tartott 286 forintos euró árfolyam szintről meredek erősödésnek indult, fél kettőkor már 282 forint alatt jegyezték az eurót.

A forint a svájci frankkal szemben 206 körüli jegyzésről 203-ra, a jennel szemben 260 körüli jegyzésről 257-re erősödött.

A zloty árfolyama ugyanezen idő alatt 4,16 körüli euró árfolyamról 4,13 alá, a cseh korona 26,00 körüli euró árfolyamról 25,90 alá erősödött.

Pénteken még 290 forint közelében, hétfőn délelőtt pedig 288 forint környékén járt az euró.

13 óra 52 perc - Orbán: át kell rendezni az uniós forrásokat a kkv-k javára

A kormány külön előterjesztést készít az európai uniós források radiális átrendezésére a kis- és közepesvállalkozások (kkv) javára. Orbán Viktor miniszterelnök a kormány gazdasági akcióterve 13. elemeként szólt az uniós források felhasználásáról.

13 óra 51 perc - Orbán: könnyítsék a kistermelők élelmiszertermelési feltételeit

Orbán Viktor azt javasolja, hogy a kistermelők élelmiszertermelési, -feldolgozási és -értékesítési feltételeit jelentősen könnyítsék.

13 óra 50 perc - Orbán: legyen szabad gyümölcspárlathoz való jog

Az ingatlan bérbeadása esetén a bérbeadónak ne kelljen vállalkozóvá válnia és adják vissza az embereknek a szabad gyümölcspárlathoz való jogot - kezdeményezte a parlamentben Orbán Viktor kormányfő kedden.

13 óra 49 perc - Áfamentessé tennék az adományozást

Orbán Viktor a kormány gazdasági akcióterve tízedik intézkedéseként kedden azt javasolta, hogy fogadják meg a történelmi egyházak és karitatív szervezetek kérését, és tegyék újra áfamentessé az adományozást.

13 óra 48 perc - Orbán bevezetné az adórendszeren kívüli kereset fogalmát

Be kell vezetni az adózás alá nem vont kereset fogalmát és aki adózott jövedelemből másnak magánszemélyként munkalehetőséget biztosít, akkor ez után a jövedelem után ne kelljen újra adót fizetni - mondta Orbán Viktor kormányfő kedden a Parlamentben.

13 óra 46 perc - Orbán: térjünk vissza az egyszerűsített foglalkoztatás korábbi modelljére

Orbán Viktor kormányfő azt javasolja, hogy az egyszerűsített alkalmi foglalkoztatás feltételeit helyezzék hatályon kívül, és térjenek vissza a korábbira, amely kevésbé volt rossz, majd "térjünk át egy újra".

13 óra 43 perc - Orbán tíz kisadó eltörlését javasolja

A kis- és középvállalkozásokat terhelő adók közül tíz úgynevezett kisadó eltörölését javasolta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben, amikor a kormány gazdasági akciótervét ismertette.

13 óra 42 perc - "Egyenes ági öröklésből ne legyen állami bevétel"

Orbán Viktor szerint a vérszerinti egyenes ági rokonoknál az államnak sem illeték, sem adóbeszedés tekintetében semmi keresnivalója nincs.

13 óra 41 perc - Orbán: 16 százalékos, egykulcsos szja lesz jövőre

Egykulcsos, 16 százalékos jövedelemadó kulcsot javasol a kormány - jelentette be Orbán Viktor a Parlamentben.

13 óra 40 perc - Orbán: 19-ről 10 százalékra csökken a társasági adó

Cégek nyereség után fizetendő társasági adója 19-ről 10 százalékra csökken évi 500 millió forintos nyereség alatt. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be az Országgyűlésben kedden a kormány gazdasági akciótervét ismertetve.

13 óra 38 perc - Orbán: egykulcsos családi adózás

A kormány két év alatt egykulcsos családi adórendszert vezetne be - mondta Orbán Viktor a parlamentben.

13 óra 37 perc - "Új alapokra kell helyezni az adórendszert"

A kormány azt javasolja, hogy ne az érvényben lévő adórendszert toldozgassák, hanem helyezzék azt új alapokra.

A miniszterelnök kedden a parlamentben közölte: Magyarországon az adórendszer eddig nem bizalomra épült, hanem spekulációra. Igazságtalan volt, büntetésnek érezte mindenki, hiszen teljesíthetetlen dolgokat követelt - fogalmazott, hozzátéve, hogy ezzel arra kényszerített mindenkit, hogy próbáljon kibújni alóla.

A miniszterelnök szorgalmazta, hogy az adózás váljon közösség erősítő érdekhálóvá.

13 óra 35 perc - "A termelő kapitalizmusra kell koncentrálnia"

Orbán Viktor szerint a kormány gazdásági akcióterve két pillére épül: az új gazdasági rendszerre és a kölcsönös felelősségvállalás rendszerének bevezetésére.

Orbán Viktor miniszterelnök a kormány gazdasági akciótervét ismertetve az Országgyűlésben napirend előtt kedden az új gazdasági rendszer kapcsán leszögezte: Magyarországnak a termelő kapitalizmusra kell koncentrálnia, és vissza kell szorítania a spekulatív kapitalizmust.

Azt mondta: az előbbi, a termelő kapitalizmus középpontjában a munka áll, amely értéket hoz létre, utóbbiéban a spekuláció, amelyben valaki úgy keres pénzt, hogy másoknak kárt okoz.

13 óra 29 perc - "Emberek azt várják, hogy az egész régi rendszert lebontsák"
 
Orbán Viktor szerint eljött az idő, hogy a gazdaságban is új kerüljön a régi helyébe.

A miniszterelnök kedden az Országgyűlésben a magyar gazdaság helyzetéről szólva kijelentette: "a Fidesz-KDNP egyértelmű, határozott felhatalmazást kapott a választóktól az új rendszer felépítésére, az emberek azt várják, hogy az egész régi rendszert lebontsák.

Új időszámítás kezdődik a magyar gazdaságban is, az élet minden területén alapvető változások lesznek - szögezte le.

13 óra 23 perc - "A kormány minden segítséget meg fog adni a veszély elhárítására és az emberhez méltó élet feltételeinek újbóli megteremtéséhez" 

A kormány minden segítséget meg fog adni az árvízi veszély elhárítására - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben, ahol először az árvízi védekezésről tájékoztatta a képviselőket.

Mint mondta, minden korábbi ismeretüket meghaladó magas vízállás alakult ki Észak-Magyarországon, hat megyében kellett elrendelni vészhelyzetet. Hozzátette: sokan kényszerültek otthonaik elhagyására.

Kijelentette, a kormány minden segítséget meg fog adni a veszély elhárítására és az emberhez méltó élet feltételeinek újbóli megteremtéséhez. "Senkit sem hagyunk az út szélén" - fogalmazott.

Korábban

A programot rendkívüli kormányülésen dolgozta ki a kabinet az elmúlt három napban.

Orbán Viktor kormányfő a kedden 13 órakor kezdődő parlamenti ülésen ismerteti a gazdaság talpra állítását célzó, a 3,8 százalékos idei hiánycél tartásához szükséges akciótervet. A programot rendkívüli kormányülésen dolgozta ki a kabinet az elmúlt három napban, miután Varga Mihály ismertette az általa vezetett gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentését.

A Miniszterelnökség államtitkára szombat délelőtt a tényfeltárás közbülső jelentésének ismertetésekor kijelentette: konszolidált a magyar gazdaság helyzete. Hangsúlyozta azonban, az idei költségvetés több adata nagyságrenddel tér el a valóságtól, ezért, hogy a tervezett 3,8 százalékos hiányt tartani lehessen, azonnali intézkedésekre van szükség.

A kormány ennek érdekében még szombaton háromnapos rendkívüli tanácskozásba kezdett, hogy gazdasági akciótervet dolgozzon ki.

Az ülés első napja az állapotrögzítésről szólt számos "külsős" vendég jelenlétében. Mások mellett ott volt Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke, Járai Zsigmond és Bod Péter Ákos egykori jegybankelnökök, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Erdei Tamás, a Bankszövetség elnöke, Patai Mihály tőzsdeelnök, valamint Török Ádám, a Költségvetési Tanács tagja.

A gazdaság talpra állítását célzó akciótervvel kapcsolatos konkrét döntés-előkészítő munka vasárnap kezdődött Lovasberényben. A rendkívüli kormányülés második napján tartott tájékoztatón Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt mondta: a kormány "a mérlegelendő lehetőségek között" fontolgatja az egykulcsos, 16 százalék körüli személyijövedelem-adó (szja) bevezetésének lehetőségét. "Amikor a kormány ezt elemzi, azt is vizsgálat alá veszi, hogy a családi elemek miként tudnak, vagy tudnának abban megjelenni" - közölte.

Kérdésre válaszolva hangsúlyozta: az adócsökkentés a kormány által kijelölt egyik fő irány.

A háromnapos kormányülés utolsó napján, hétfőn Varga Mihály azt mondta: beigazolódott, hogy valótlan adatokat közölt az előző kormány, hiszen az első öt hónap államháztartási hiánya 736 milliárd forint, ami az egész évre tervezettnek 84,6 százaléka.

Közölte: a központi költségvetés hiánya az egész évre tervezett 87 százaléka, nagyobb a vártnál, és nagyobb, mint amekkora a korábbi évek hasonló időszakában volt.

Ebben a helyzetben a kormánynak kezelnie kell az államháztartás helyzetét, valamint meg kell kezdenie a magyar gazdaság talpra állítását, átalakítását - tette hozzá.

Olvasóink írták

303 hozzászólás
 • 303. Sagittarius 2010. június 15. 00:32
  „300. HR_XAR 2010.06.14. 19:11

  Hsz.-odban kutatva sem találtam olyan részt vagy elemet ami vitára alkalmas volna, így remélem nem várod el tőlem, hogy magyarázkodjak, vagy próbáljam megcáfolni a folyamatos idióta okádmányaidat. Az előbb bőségesen megtettem egy másik topicban, pusztán csak azért, hogy lássák mások is, (ha a saját bőrükön véletlenül nem éreznék) hogy minden szavad HAZUGSÁG!
  Továbbá figyelmeztetlek, hogy a kimcsi-szoci bűnök tagadása is bűntetendő cselekedet Magyarországon!
  Hála Viktor királyságának!”
 • 302. elemér 2010. június 14. 19:33
  „Nem érdekel O.V. beszéde vagy terve, mert én azt már tudtam és megjósoltam mielött a száját kinyitotta volna. Nem Mo.-n találták fel a spanyolviaszt. Követik a bukott Bush és társasága buta gazdaságpolitikáját és ideologiáját. Különbség hogy magyaroskodnak. Amit ök akarnak az a gazdagoknak jó. Olcsó munkaerö, megnyirbálni a szociális juttatásokat, nagyob adósság hogy ne ugrálhossanak és követelözhessenek, mert pénz nincs az államkasszában. Ez öket nem zavarja. Mindent megtudnak magyarázni és másra kenni, azoknak akik azt elhiszik.;))”
 • 301. HR_XAR 2010. június 14. 19:12
  „moderálva”
 • 300. HR_XAR 2010. június 14. 19:11
  „Shaggy, rohadt világ lesz mindenkinek <moderálva> Ha eddig nem volt államcsőd most lesz. Ha eddig nem voltunk görög példa közelében, most leszünk. Olyan vagy, mint egy sarokba szorított patkány, aki mindenkit megbélyegez, mint középkorában a hatalomtól és földi javaktól megrészegült katolikus főnökök, akik mindenkit boszorkányként égettek meg, aki ellent mondott nekik. A kdnp szép múlttal dicsekedhet etéren.

  Amúgy meg: az egy dolog, hogy a rendőri túlkapásokat vizsgálják - már ha voltak egy olyan fejetlen időszakban -, azt is kellene vizsgálni, hogy milyen jogon mertek tombolni, rombolni, összetörni más emberek tulajdonást és rendőrre támadni, ami más államokban jóval keményebben szankcionáló tény. Tudod én leszarom nagy ívben azt, ha valaki megsérült a zavargásokban. Aki odament balhézni, aki csak bámészkodó volt, de bekerült a tömegbe, az egy se kivétel. Én nem veszem be azt a süket dumát, hogy "T. Bíróság én csak sodródtam az árral és szemen lőttek". Ez baromság! Emberi csordákban a józan ész és a realitás érzék eltompul, és a felvételeken is látszik, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de mindenki kivette a részét a zavargásokban. A rendet meg fenn kell tartani, mert az állam feladatai közé tartozik a közbiztonság! Aki közösségre, társadalomra veszélyes módon lép fel - az a kopasz barom, aki zászlórúddal csapkolódott - az megérdemli azt, amit kap.”
 • 299. load 2010. június 13. 21:24
  „298. Sagittarius
  Ha nem egyezne meg a tőkepiacos véleményével, be sem másolom.
  Egy fenét ők juttatták.
  A politikusok és a hozzád hasonló rendíthetetlen hívők, akik királyságokban bíznak.
  Hülyének lenni, állampolgári jog, mondta egy élő klasszikus (Simicska Lajos).
  De nem kötelező.
  Mondom én.”
 • 298. Sagittarius 2010. június 13. 21:00
  „297. load 2010.06.13. 19:41

  Saját véleményed az nincs mi??
  A neked mérvadónak számító "tőkepiaci szakemberek" juttatták Magyarországot (meg Görögországot, meg Izlandot, meg Spanyolországot,...stb) oda ahol vagyunk! Ezek neked a mérvadók?? Kötelet nekik! Rövidesen elzavarjuk őket oda ahova valók!”
 • 297. load 2010. június 13. 19:41
  „Gondolhat Orbán, amit akar.
  Az egyik hazai tőkepiaci szakember megfogalmazása szerint "a magyar árnyékkormányfő az euro/forint árfolyam".”
 • 296. Sagittarius 2010. június 13. 12:55
  „moderálva”
 • 295. Sagittarius 2010. június 13. 09:43
  „293. HR_XAR 2010.06.13. 04:39
  "Azon 1 évig hatalmon lévő kormányt számos külföldi ország elismeri és követendő példának tartja."

  Ne csináld, mert halálra röhögöm magam!
  Persze hogy elismerték, éppen azok a kormányok, és a cionista nagytőke, akiknek a szekerét tolta, és akik kiadták az utasításokat hogy milyen módszerrel kell a Magyarokat (és a világ más országait) lehúzni, kiszipolyozni, nyomorba dönteni!!
  Ébred a világ, figyeljetek, és meneküljetek egy másik bolygóra, mert a nép pusztításra készül! Kurva világ lesz hamarosan a hozzád hasonlók számára! Ezt is boratékolhatod, a 46-os cipőddel együtt!”
 • 294. Sagittarius 2010. június 13. 09:37
  „moderálva”
 • 293. HR_XAR 2010. június 13. 04:39
  „Igen load, mert ha valamit nem a vekker talál ki, akkor az szar, rossz és nemzetellenes. Ezután igyekszik azt tenni, hogy a maga neve alá fordítja a korábbi eredményeket, hogy ne kelljen semmit sem elismerni, mert a Bajnai kormánnyal szemben semmit nem ért a mocskolódása. Azon 1 évig hatalmon lévő kormányt számos külföldi ország elismeri és követendő példának tartja.”
 • 292. HR_XAR 2010. június 13. 04:37
  „moderálva”
 • 291. HR_XAR 2010. június 13. 04:36
  „moderálva”
 • 290. load 2010. június 13. 00:19
  „286. HR_XAR
  A megválasztása után Orbán sietett kijelenteni, hogy neki sem az EU, sem az IMF nem a főnöke.
  A Bajnai-csomag bejelentése után Kósa Lajos tüntetéseket szervezett, és tavaly októberben azt mondta, hogy "a miniszterelnök nem válságkezelő, hanem inkább egy felszámoló, a kormányfő a magyar emberek bizalmát nem is akarja elnyerni, nem mutatja meg az embereknek a kivezető utat, kizárólag a külső finanszírozóinak akar megfelelni.
  Navracsics így nyilatkozott: "Ha kormányon leszünk, megpróbáljuk bebizonyítani, hogy szerintünk a gazdaságélénkítésen keresztül vezet a kiút a válságból."
  A hívek természetesen teli szájjal libáztak és állami gazdaságélénkítésért reklamáltak.
  Amikor a múlt csütörtökön Orbán Brüsszelbe ment Barrosohoz, az volt a szándéka, hogy eladja neki ezt a Matocsy féle gazdaságélénkítő, hiánynövelő elgondolást. Mivel a korábbi gazdaság élénkítők (Anglia, Németország, Spanyolország) is súlyos megszorításokra kényszerülnek, Barroso figyelmeztetett, hogy a piacok büntetnék a magas hiányt.
  Orbán ezután teljes mértékben egyetértett Barrosoval és ígéretet tett a 3,8% hiány megtartására.
  Ez lényegében a Bajnai csomag továbbvitele. A 29 pontos intézkedési terv is hiánycél tartásának, és a jövő évi 3% alá csökkentésének szándékával készült.
  És láss csodát!
  A hívek most örülnek és ünneplik a Bajnai-csomagot.
  Ennek az oka nem a fű, csak a szokásos szervilizmus.
  Ha a király mondja, a legrútabb megszorítás is üdvözítő.”
 • 289. Sagittarius 2010. június 12. 22:42
  „288. HR_XAR 2010.06.12. 20:58
  "...Minden egyes elhamarkodott gyűlöletbeszédeteket és uszításotokat..."
  "...hogy az ilyen hű pártkatonák fejét a város legmagasabb tornyára tűzzék..."
  "...elindítottatok egy nagyon mocskos folyamatot a hatalomért..."
  "...én fogok a szádból 46-os cipőformát készíteni..."
  "...magyartól kaptatok felhatalmazást, ha tetszik, ha nem, csak a seggnyalóktól..."

  Gratulálok! A vádlott bizonyított Tisztelt Bíróság!
  Ne feledd, nem mi Nemzetiek vagyunk a vádlott!”
 • 288. HR_XAR 2010. június 12. 20:58
  „Álmodj szépeket :) Szép útra vittétek a magyar birkákat megint hamis ígéretekkel, tudatlan barmaitok, akik ecseren vásárolt papírokkal szakembernek képzelve magukat sorra kapják a pofont, amelyről bebizonyosodik, hogy semmihez sem értenek, hisz az elmúlt 8 év is bizonyítja, hogy az ellenzék, ha valóban hajlandó lett volna dolgozni, ha értett volna valamihez, akkor tényleges munkát végzett volna, ehelyett kiválóak vagytok a szarkeverésben, a lázításban, az adatok meghamisításában, csak mostantól megszívjátok. Minden egyes elhamarkodott gyűlöletbeszédeteket és uszításotokat a magyarok, a forint, a piac fogja megszívni, és ne csodálkozz, ha a devizahitelesek is, az alacsony bérből élők egyszer csak kopogtatnak az ajtódon, hogy az ilyen hű pártkatonák fejét a város legmagasabb tornyára tűzzék. 2006-ban elindítottatok egy nagyon mocskos folyamatot a hatalomért, és ezt most folytatjátok.

  <moderálva>”
 • 287. Sagittarius 2010. június 12. 19:34
  „286. HR_XAR 2010.06.12. 15:49

  Az én álomvilágom sokkal szebb mint a Te rémálomvilágod!
  Ti pedig "fű" nékül is repültetek! weheheheheee.....
  Aki még közületek nem, az rövidesen fog!

  Éljen Viktor királysága!”
 • 286. HR_XAR 2010. június 12. 15:49
  „moderálva”
 • 285. Jandex 2010. június 11. 05:09
  „Véget is kell vetni annak a dőzsölésnek amit itt a minimálbéresek folytatnak,a Demjánék nem ezért ruháztak be a fidessbe!!!!!!!”
 • 284. Feri1 2010. június 10. 22:03
  „Sagittarius
  Ilyen 8 év után csodálom, hogy vannak még. Kevesen, de nagyon sokat írnak. Hajrá, kellemes küzdelmet, én értelmes emberekkel szeretek beszélgetni. A másik táborból csak load az........”
303 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varga: túlzó nyilatkozatok - Elemzés: jún. 1-7.

A „csontváz bizottság" nyilvánosságra hozott megállapításai konkrét számokat nem tartalmaztak. Tovább olvasom