Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Még mindig nem működik az OTP netbankja

A kedden észlelt problémát követően szerdán ismét gond van az OTPdirekt és a WebShop szolgáltatással.
A kedden észlelt problémát követően szerdán ismét gond van az OTPdirekt és a WebShop szolgáltatással - olvasható az OTP Bank honlapján az ügyfeleknek szóló tájékoztatásban.

A tájékoztatás szerint technikai probléma miatt az OTPdirekt valamint a WebShop szolgáltatás csak részlegesen érhető el, a hiba kijavításán a szakemberek nagy erőkkel dolgoznak.

Az OTP-nél a technikai probléma kedd reggel kezdődött, amikortól csak részlegesen volt elérhető a cég internetbanki rendszere és webshop szolgáltatása. A hibát kedden késő estére helyreállították, a szolgáltatások ekkortól szerda reggelig működtek zavartalanul.

A pénzintézet az MTI érdeklődésére közölte: sikertelen belépés esetén javasolják az ügyfeleknek, hogy kíséreljék meg az ismételt belépést, ugyanis több százezer tranzakció sikeres volt kedden és már szerdán is.

A bank felhívja a figyelmet: a POS- terminálokon keresztül indított kártyás vásárlásokat a hiba nem érinti, így ügyfeleink az üzletekben zavartalanul tudják a bankkártyát használni.

Emellett az ügyfelek számlájára érkezett jóváírásokat a rendszer szintén kezeli. Így mindenki biztonságosan hozzáfér a rendelkezésére álló egyenlegéhez; az ATM-ek üzemszerűen működnek - közölte az OTP Bank.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A minisztérium szerint 123 ezer forinttal lett több a fizetésünk - Ön is így járt?

A minisztérium szerint 123 ezer forinttal lett több a fizetésünk - Ön is így járt?
A munkavállalók bére egy év alatt közel 589 milliárd forinttal nőtt. Az egy főre jutó összeg 123… Tovább olvasom