Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Matusz-Vad: 12 százalékos árbevétel növekedés

A fagyasztott vadhús forgalmazásával foglalkozó Matusz-Vad Zrt. 12 százalékkal növelte értékesítésből származó nettó árbevételét tavaly.
Az előző évhez képest, több mint 5,4 milliárd forint forgalmat értek el 2009-ben.

A kedvezőtlen piaci feltételek ellenére ért el jelentős árbevétel növekedést tavaly a Matusz-Vad Zrt. - hangsúlyozta sajtóközleményében a győri központú társaság.

A vadforgalmazó által megrendelőihez kiszállított árumennyiség ennél nagyobb mértékben, 15 százalékkal nőtt. A társaság forgalmának 94 százalékát biztosító hazai piacon 8 százalékos volt e növekedés, míg az Európai Unióba irányuló kiszállítások csaknem háromszorosra nőttek az elmúlt évben.A győri és felsőtárkányi telephellyel rendelkező Matusz-Vad ugyancsak tavaly kezdett terjeszkedésbe Ausztriában. Az ott elért árbevételét hónapról hónapra képes megduplázni közleménye szerint a győri cég.

A belföldi- és az exportpiacon egyre több regisztrált partnerrel rendelkező vállalkozás vevőinek száma 2009-ben átlagosan 25 százalékkal nőtt.

A több, mint 5,4 milliárdos árbevétele mellett 300 millió forintot meghaladó 2009-dik évi adózás előtti eredménnyel számol a társaság. Ez 65 százalékkal meghaladja a kedvezőtlen piaci viszonyok miatti szerényebb célkitűzést, és 15 százalékkal a 2008-dik évi eredményt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

PPO-balhé: Ingyenes szolgáltatás 2490 forintért

A GVH és az NFH is vizsgálja a ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyét. Több ezer károsult fordult a hatóságokhoz és a rendőrség is vizsgálatot indított. Tovább olvasom