Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 31°C Még több cikk.

Jubileumi halászlé parti a kézműveseknél

Tizedszer találkoztak a megyei kézművesek.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának vezetősége úgy gondolja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol jobban megismerhetik egymást és kötetlenül, oldott légkörben beszélhetnek arról, hogyan tehetik jobbá a kamarát. Több, mint 120-an vettek részt az eseményen.

Október tizennegyedikén immár tizedszer találkoztak Győrben, a Kristály
Étteremben, hogy egy halászlé, vagy gulyás mellett, zenés környezetben
beszélgessenek. Dr. Lakatos István tagozati elnök köszöntője után, Bognár Gyuláné Jolika alelnök emlékezett meg a kiemelkedő eseményekről. Sajnos búcsúztatnia kellett Nagy Bélát, a Met-Ma Kft. ügyvezetőjét, aki néhány napja hunyt el. Örömmel köszöntötte Könczöl Salamont, aki a tagozati titkár kisfiaként nemrég érkezett a napvilágra. Jolika ajándékot adott át és megköszönte Dr. Lakatos Istvánnak, hogy már tíz éve vezeti a Kézműves Tagozatot és a kamara elnökségében legrégebbi alelnökeként képviseli a tagjait.2002. évben szervezték meg először a Kézműipari Halászlé Partit hagyományteremtő céllal, amely minden évben sikert aratott a vendégek, a tagság körében. Ezúttal a már X. halászlé partira invitáltak mindenkit,
akinek van véleménye a kamaráról és oldott légkörben jól szeretné érezni magát. Nem titkolt cél volt, hogy taglétszámukat is növelni szeretnék, így a rendezvényen szívesen látták azokat a barátokat, ismerősöket, akik még nem kamarai tagok, de lehet, hogy meggyőzhetők arról, hogy a csapathoz tartozzanak. A családias légkör most is érezhető volt, a házastársak, barátok kisgyerekek mind együtt töltöttek egy kellemes délutánt, megszakítva egy kis időre a hétköznapok munkájának fáradozásait.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb csúcson az üzemanyagok ára

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát… Tovább olvasom