A hét ingatlana

2021.08.08. 07:39

Nézzen be velünk az 560 négyzetméteres, ménfőcsanaki luxus otthonba! – galéria

Patinás, tekintélyt parancsoló tágas terek és hatalmas birtok várja az új, luxus otthon után érdeklődőket. Mezei halandókként sokunk csak a fotókon keresztül jut hozzá az élményhez. Azonban ez is megér egy misét, hiszen nézelődni, álmodozni, vagy akár inspirálódni jó!

kisalfold.hu

Panorámás, mediterrán villa, luxuskivitelben, 6600 m2-es birtokon. Az ingatlan mind a külső, mind pedig a belső egyedi építészeti megoldásoknak köszönhetően a kényelem és az elegancia kifinomult ötvözete. A villa 2007-ben épült, festői környezetben, belvilágát belsőépítész-lakberendező álmodta meg, kertjét kertész tervezte és tartja karban, erdejében pedig erdész által gondosan válogatott, különleges, nemes fafajták találhatóak.

Ez az ingatlan nem csak tervezésében és kivitelezésében páratlan, hanem elhelyezkedése és panorámája is lenyűgöző. Tágas, világos, luxus megoldások tömkelegét felvonultató belső terek jellemzik. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali – étkező + éléskamra, 2 szoba, fürdőszoba, wc, előszoba, háztartási helyiség kapott helyet. A felső szintjén 4 hálószoba, gardrób, 2 fürdő található. Egy további konyha kiépítésére is van lehetőség. A két teret egy fantasztikus galériás télikert köti össze. Ez az ingatlan bármely otthonokat bemutató magazin címlapján megállná helyét.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!