panorámás, bútorozott

2021.09.19. 14:51

Élet a pálmafák árnyékában... Győrújbaráton! – Fotókon az extravagáns ingatlan

Csodás és meglehetősen egzotikus ingatlanhirdetésre bukkantunk a megyei kínálatban. A 170 nm-es családi ház és oázis hangulatú telek ára nem kevés, de a képeket elnézve nem csodálkozunk. Beltéri és kültéri fotók egy extravagáns győrújbaráti szépségről!

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazár

Exkluzív, panorámás, bútorozott családi ház eladó! Győr mellett, Győrújbaráton, természetvédelmi terület szomszédságában, eladó egy újszerű, modern, egyedi kialakítású kialakítású, egyszintes családi ház, 2240 nm-es dombos telken. A 170 nm-es, könnyűszerkezetes ingatlan minőségi anyagokból került felépítésre, elosztása: nappali+ étkező, amerikai konyha, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba elosztású, háztartási helyiséggel, gardróbszobával.

Házhoz 100 nm-es fedett terasz került kialakításra, örök panorámás kilátással. Ház alatt 90 nm-es pince található.(dupla garázs, tároló, kondi terem, fürdőszoba, kazánháza). A napelemes, svájci technológiával felépített ingatlan hőszivattyús fűtéssel (padló+fali fűtés),20 cm-es szigeteléssel rendelkezik. A térkőburkolatos udvaron kosárpálya, taposó ösvény, 10 fős kerti mozi, kerti bárpult (felszerelt) került kialakításra, 2 db tároló található, valamint egy 7,5mx3,5 mx1,7 méteres fedett sós vizes medence. A telek felső részén elhelyezkedő akácos erdő lépcsőn közelíthető meg. Az ingatlan teljes berendezéssel kerül eladásra , amit a vételár tartalmaz ! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!