ingatlan

2021.08.01. 07:20

Egy ház a “Régi korok útvonalán!” Győr-Újvárosban közel 90 millióért

82 négyzetméteres otthont kínálnak megvételre Győr-Újvárosban.

kisalfold.hu/ingatlanbazar.hu

A lehetőség egyik érdekessége, hogy az eredeti épület csoport egy része már az 1700-as évek végén felépült. Sokat megélt falak, kellemes környezet, felújított vonalak! Lássuk, mit és mennyiért kínálnak a régmúltból, a jövőt tervezgetők számára!

“RÖGTÖN TUDTAM, HOGY EZ VALAMI KÜLÖNLEGES!!! Győr-Újváros sokat látott főútvonalán ELADÓ egy hétköznapinak nem mondható ingatlancsoport. Hogy miért is írom így? Az 1239 nm-es területen több épület kapott helyet még az 1700-as évek végén, melyeket 1998-ban az akkori tulajdonos teljes egészében újjávarázsolt. Jelenleg egy 82 nm-es otthon lakott életvitelszerűen. További 2 házrész nincs használatban, melyek nagysága 38,2 és 80 nm, ugyanakkor itt helyben üzemelt egy 130 nm-es pékség, plusz egy 70 nm-es üzlethelyiség. A telek végében 20 nm-es garázs kapott helyet. A tornácos ingatlan műemlék jellegű, így az adott építési szabályok vonatkoznak rá.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!