ingatlanbazár

2021.09.26. 07:09

16 éves luxusvilla eladó borospincével, szaunával Bácsán 200 millióért – fotók

A fűtés is megoldott: gátkazán, napelem, kandalló.

kisalfold.hu/ingatlanbazar.hu

Az eladó, 284 négyzetméteres luxus ingatlan 16 éves: mindenképp megéri körbenézni egy ilyen impozáns otthonban. És persze a megvásárlási lehetőség is adott, csak legyen meg a szükséges 200 millió forint.

“Győr-Révfalu csendes utcájában eladó egy 2005-ben épült, téglaépítésű luxus családi ház! A ház nettó 219 négyzetméter alapterületű, klasszikus stílusú, 3 szoba+nappalis, amerikai konyhás, gardróbszobás, dupla teraszos ( 20 és 13 négyzetméteres). Az udvari 65 négyzetméteres melléképületben kapott helyet a garázs, a kazánház, a borospince és a szauna. Az épület fűtését gázkazán és megújuló energia (napelem) biztosítja, továbbá a nappaliban egy kandalló is működik . Az épület klimatizált (nappali, étkező, szobák ). A telek 1867 négyzetméteres parkosított. Ebben az ingatlanban nem kell semmit sem felújítani, csupán élvezni a terasz és kert örömét. Amennyiben szeretne egy jó állapotú, stabilan megépített házat, kérem hívjon !” – olvasható a hirdetésben.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!