Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Győrben is elérhető a pályázati workshop

A Workshop-sorozat 2011. február 15-én Győrben tart információs fórumot a pályázni kívánók és az érdeklődők számára egyaránt.

Érdemes időben tájékozódni az uniós lehetőségekről

Többek között a hazai vállalkozások, közintézmények, önkormányzatok, civil szervezetek és oktatási intézmények számára 2011-ben nem kevesebb, mint 1100 milliárd forint megpályázható uniós forrás áll rendelkezésre. A pályázati lehetőségekkel kapcsolatos tájékozatlanság, illetve az információ hiánya sokszor akadálya lehet egy-egy nagyobb fejlesztési támogatási összeg elnyerésének. Egy februárban induló Workshop-sorozat most abban nyújt segítséget, hogy az elkövetkező időszak meghirdetett pályázatai közül, az érintettek ki tudják választani a minden szempontból ideális konstrukciókat.

A Workshop-sorozat 2011. február 15-én Győrben tart információs fórumot a pályázni kívánók és az érdeklődők számára egyaránt. A Workshopok szorosan kapcsolódnak az idei év kiírt és kiírásra kerülő pályázataihoz.

A gyors információcsere érdekében a Workshop-sorozat programjai összesen három órát vesznek igénybe, és térítésmentes részvételt biztosítanak minden kis-, közép- vagy nagyvállalat, államigazgatási intézmény, önkormányzat, polgármesteri hivatal, közművelődési intézmény, művészeti tudományos intézmény, pályázati tanácsadó, szövetség, kamara, szakszervezet, országos érdekképviselet, országos civil szervezet vagy alapítvány, felső- vagy közoktatási intézmény, illetve médium munkatársának.

Az Új Széchenyi Terv által biztosított források folyamatosan kerülnek a nyilvánosság elé, ezért is érdemes minden szükséges részletről időben tájékozódni. A Workshop-sorozatról bővebben a www.felnott-oktatas.hu oldalon olvashat.

Olvasóink írták

  • 2. Accra 2011. február 11. 20:36
    „Tegnap óta nem sikerült kideríteni?? A megadott linken sincs infó, így ez a cikk egyenlő a nullával:(
    Gratula!”
  • 1. Accra 2011. február 10. 17:24
    „Nehéz lett volna ideírni, hogy hol és hánykor?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit ér a nő, ha vállalkozik?

Magyarországon ma vállalkozónőnek lenni azt jelenti, hogy a motivációval rendelkező nő kilép a… Tovább olvasom