Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

General Vagyonkezelő: új üzemcsarnok, új munkahelyek - uniós támogatással

Uniós támogatásból új üzemcsarnok és környezetbarát felületkezelő komplexum létesül Győrben.
Uniós támogatásból új üzemcsarnokot épít Győrben a General Vagyonkezelő Kft. Megközelítőleg 1000 m2-es csarnokban transzformátorok tekercsrendszereinek gyártását, a csarnokhoz csatlakozó korszerű, környezetbarát technológiát képviselő felületkezelő komplexumban a felújításra kerülő transzformátorok vasszerkezetének szemcseszórásos felület előkészítését és festését végzi majd a társaság.

A tekercsgyártó üzemben a transzformátorgyártó társaságok beszállítójaként - az általuk gyártott új transzformátorokhoz - készítenek különböző típusú 120 kV-os és középfeszültségű tekercsrendszereket.

A felületkezelő létesítése lehetővé teszi új, jó minőségű, gazdaságos, a megrendelőink igényeit kielégítő festékrendszerek alkalmazását is, amely minden tekintetben megfelel a jelenleg érvényben lévő környezet- és levegő védelmi előírásoknak.A beruházással lehetőség nyílik nagyméretű és súlyú fémszerkezetek felületkezelésére is, mivel a komplexum vasúti sínpár csatlakozással kerül kivitelezésre.

A cég közel 72 millió forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés" című pályázaton a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében.

A közel 180 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nemcsak egy új gyártó üzemcsarnokot építenek, hanem 20 új munkahelyet is teremtenek.

- A munkálatok 2011. áprilisban kezdődnek és a tervek szerint az idei évben befejeződnek – mondta el Stubán Róbert a cég ügyvezető igazgatója.Bővebb információ:
General Vagyonkezelő Kft. - 96/504-900
vagyonkezelo@generaltrafo.hu  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyarok felét nem érdekli az egy százalék

Beteg gyerekek és állatmenhelyek: továbbra is nekik ajánljuk fel legszívesebben személyi jövedelemadónk egy százalékát. Tovább olvasom