Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 18°C Még több cikk.

Elkészült a regionális akcióterv a kkv-k digitalizációját segítő nemzetközi SKILLS+ projektben

A Pannon Novum Nonprofit Kft. partneri részvételével és a Pénzügyminisztérium (GINOP Irányító Hatóság) szakmai támogatásával 2016. április 1-jétől elindult "SKILLS+ -Supporting knowledge capacity in ICT among SME to engage in growth and innovation" elnevezésű projekt fontos állomásához érkezett.
Elkészült ugyanis a projekt első három évének legfontosabb eredménye, a regionális Akcióterv a Pannon Novum Nonprofit Kft. koordinálásával. Az Akcióterv átfogó célja a KKV versenyképességi szakpolitikák javítása megfogalmazott akciókon keresztül, melyek a magyar parner esetében elsősorban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program egyes felhívásainak tartalmi módosításaira, kiegészítéseire irányulnak.

A megfogalmazott akciók végrehajtására 2020-ig lesz lehetősége a partnereknek. Az elkészült dokumentum tartalmazza a projekt során a partnerek által összegyűjtött transznacionális jó gyakorlatok hazai alkalmazásának lehetőségeit is. 

A projektben egyébként 12 partner dolgozik együtt német vezető partner irányítása mellett Bulgáriából, Horvátországból, a Cseh Köztársaságból, Finnországból, Görögországból, Magyarországról, Lettországból, Norvégiából, Lengyelországból és Spanyolországból azzal a céllal, hogy népszerűsítsék az információs és kommunikációs technológiák (ICT) használatához szükséges képességeket a vidéki kis- és középvállalkozások között, ezáltal segítve őket, hogy teljes mértékben kihasználják a digitális piacok adta lehetőségeket és élvezzék a digitális gazdaság előnyeit.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három éven belül megduplázná termelését a magyar buszgyártás

Három éven belül megduplázná termelését a magyar buszgyártás
Idén 450-500 autóbusz készülhet el a magyarországi gyárakban, és cél az, hogy az éves termelés 2022-re meghaladja az ezret. Tovább olvasom