Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Elismerés 5 hiteles kkv-nak

Mennyit ér az üzleti életben a megbízhatóság?
A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub május 31-én, Budapesten tartotta 25. Üzleti Randi Találkozóját, amelynek keretében 5 vállalkozás kapta meg a 2012-es Üzleti Megbízhatóság díjakat.

A Klub a díjat 2011-ben alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az üzleti kapcsolatok és az üzleti partnerek közötti bizalom fontosságára, és értékére.

A Klub életében prioritást élvez az összefogás, erre is utal a közösség jelmondata: „Evezzünk egy hajóban!". Az összefogás és az együttműködés pedig elképzelhetetlen hiteles, megbízható üzletemberek nélkül.

Ma már egyre inkább igaz az, hogy az emberek attól vásárolnak szívesebben és többször, akit ismernek, és akiben megbíznak. A megbízhatóság tehát olyan versenyelőny egy cég számára, amely hosszú távra biztosíthatja jövőjét, fejlődését, és amelyre érdemes alapozni.

- A KÜR Klub tagjai egy hónapon keresztül szavazhattak azokra a vállalkozókra, akiket korrektnek tartanak, akikkel öröm együttműködni, akikre lehet számítani - nyilatkozta Vereb István, a Klub alapítója. - Összesen 24 cégvezetőre érkezett jelölés. A jelöltek közül minden évben a legtöbb szavazattal rendelkező 5 üzletember kapja meg a díjat. A fődíjat az nyeri el, aki nem csak megbízható, hanem ajánlásokkal, információkkal önzetlenül segíti a többi klubtagot.

Az Üzleti Megbízhatóság fődíjas: Dr. Lelkes Zoltán
Az Üzleti Megbízhatóság fődíjas: Dr. Lelkes Zoltán


2012-ben Üzleti Megbízhatóság díjban részesült: Beck György, a Beckground Kft. ügyvezetője, Lidit Csaba, a PC Vitalitás Kft. ügyvezetője, Haiman Péterné, a Quality Line Kft. ügyvezetője (ő nincs rajta a képen), Kis Sándor, a Műanyag Nyílászáró Szervíz Bt. tulajdonosa.
Üzleti Megbízhatóság fődíját kapta: Dr. Lelkes Zoltán, az Optasoft Kft. ügyvezetője.

A családias hangvételű rendezvény délutánján a résztvevők konkrét üzleti tárgyalásokat tudtak lebonyolítani, méghozzá előzetes bejelölés alapján. A közel 300 tárgyalás alatt olyan értékek, innovatív ötletek, információk kerültek a felszínre, amelyek nélkülözhetetlenek egy cég versenyképességének megtartásához, illetve konkrét üzletek, együttműködési megállapodások, árajánlatkérések is születtek, indultak el.

További színfoltja volt az országos találkozónak a Beszállítói Fórum, ahol a kkv-k dinamikusan fejlődő, illetve nagyobb cégek beszerzési vezetőivel is tárgyalhattak (például: Masterplast Group Nyrt., Medikémia Zrt., Roland Divatház Zrt.).

Kis Sándor, Lidit Csaba, Vereb István, Dr. Lelkes Zoltán, Beck György
Kis Sándor, Lidit Csaba, Vereb István, Dr. Lelkes Zoltán, Beck György

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig változott a forint árfolyama: 304 felett az euró

A hét végi szinthez képest kissé javult a forint árfolyama hétfő kora délelőtt: az eurót délelőtt… Tovább olvasom