Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Díjazták az üzleti megbízhatóságot és a kapcsolatépítést

A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub május 27-én, Budapesten tartotta jubileumi, 20. Üzleti Randi Találkozóját.

A találkozón közel 80 kis- és középvállalkozás vezetője vett részt. A találkozók célja, hogy a cégek olyan ismeretségekkel, konkrét üzleti kapcsolatokkal gazdagodjanak, amelyek által új megrendelésekre, együttműködésekre, új piaci lehetőségekre tehetnek szert. A Klub életében prioritást kap az összefogás, erre is utal a közösség jelmondata: „Evezzünk egy hajóban!".

Az Üzleti Randi Klub vallja, hogy az emberek attól vásárolnak szívesebben és többször, akit ismernek, és akiben megbíznak. A gazdasági nehézségek idején ez még inkább igaz.
Éppen ezért manapság egy üzlet létrejötténél, egy vásárlásnál az elsők között szerepel az a szempont, hogy az adott terméket, szolgáltatást, - vagy az embert, aki ezt kínálja -, mennyire tartjuk jónak, megbízhatónak.

A megbízhatóság fontosságát látva, és értékét erősítve alapított a KÜR Klub két díjat is, amely az országban egyedülálló: Üzleti Megbízhatóság díj és Üzleti Kapcsolatépítésért Fődíj. Ezeket a múlt pénteki, 20. Jubileumi Üzleti Randi Találkozón adtuk át.

A díjazottak
A díjazottak


Üzleti Megbízhatóság díjban részesült 2011-ben: Erős József Bau-Ferr 2000 Kft., Beck György Beckground Kft., Lajsz Andrea Eredményes Marketing Felmérések Kft., Márton Andrea Commit Kft., Lidit Csaba PC Vitalitás Kft., Haiman Péterné Quality Line Kft., Dr. Lelkes Zoltán OptaSoft Kft., Joó Zsuzsanna Karrieriskola Kft., Megyeri Attila Sc-Scan Kft., Nagy Rita Docugroup Kft., Palluch József András, Tisótzki István, Hoffer István InterJnet Kft.

Üzleti Kapcsolatépítésért fődíjat elnyerte: Calin Vant, CV Logisztika Kft.

A családias hangvételű rendezvény délutánján a résztvevők konkrét üzleti tárgyalásokat tudtak lebonyolítani, méghozzá előzetes bejelölés alapján. A 240 tárgyalás alatt olyan értékek, innovatív ötletek, információk kerültek a felszínre, amelyek nélkülözhetetlenek egy cég versenyképességének megtartásához, illetve konkrét üzletek, együttműködési megállapodások, árajánlatkérések is születtek, indultak el.

További színfoltja volt az országos találkozónak, hogy a kkv-k nagyobb cégek beszerzési vezetőivel is tárgyalhattak (például: Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., Solar Energy Systems Kft.). Külön öröm volt látni, hogy a nagy vállalatok képviselői rendkívüli nyitottsággal, együttműködési szándékkal fordultak a kkv-hoz, és érdeklődéssel hallgatták, hogy ki mit kínál, hol lehetnek közös pontok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kereskedelmi és iparkamarából, valamint az agrárkamarából egy gazdasági kamara születhet?

Amilyen az ország kamarája, olyan a gazdasága! Átalakulás küszöbén a kamarai rendszer, de még nincs… Tovább olvasom