Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Aláírták a Mosonmagyaróvári Ipari Park uniós támogatási szerződését

A támogatási szerződés értelmében 533 millió forintos fejlesztés lesz a Mosonmagyaróvári Ipari Park területén 2010 augusztusáig.

A MILÜP közel 200 millió forintos támogatást nyert a Nyugat-dunántúli Operatív Programban befektetési környezet fejlesztésére. Projektjük megvalósítását már megkezdték, a villany- és csatornahálózat kiépítésével el is készültek. A további infrastruktúrát a betelepülő vállalkozások igényei szerint építik meg. Az Aldival és egy lakókocsik tervezésével, gyártásával foglalkozó céggel már megkötött szerződésük van, több szállítmányozási, logisztikai és kereskedelmi vállalkozással pedig tárgyalnak.

Projekt összköltsége: 533 104 996 Ft
Projekt támogatási összege: 198 474 990 Ft
Várható befejezés: 2010. augusztus
A Mosonmagyaróvári Ipari Logisztikai és Üzleti Park elhelyezkedése nagyon jó, egyik fő erőssége, hogy Mosonmagyaróvár délnyugati határában az M1-es autópálya, Budapest-Bécs vasúti fővonal, valamint a (Hegyeshalom) Rajka-Rédics főútvonal által határolt területen helyezkedik el, és közvetlen autópálya-csomóponttal és vasúti leágazással rendelkezik. Ausztriától csupán 15 kilométerre, Szlovákiától pedig 18 kilométerre fekszik.

Olvasóink írták

  • 3. Griffin 2009. december 15. 18:17
    „ez most a szélkerekes, vagy a "régi?"”
  • 2. juhi 2009. december 15. 18:08
    „A mellett persze két t.”
  • 1. juhi 2009. december 15. 17:39
    „A Movin park mellet most már két szinte teljesen üres ipari parkkal rendelkezik a város. Büszke lehet rá a valaha Magyarország legiparosodottabb városa. Mosonszolnok, Jánossomorja, Dunakiliti ipari üzemeit kár volt annak idején elszalasztani vagy elüldözni !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

28 millió forintra bírságolták a K&H bankot

A fogyasztók megtévesztése miatt két ügyben összesen 28 millió forint bírságot szabott ki a K&H Bank… Tovább olvasom