Büszke spanyol

2022.12.07. 11:22

Foci Vb-2022 - Sergio Ramos: Spanyolország nem veszít, Spanyolország tanul

A spanyol labdarúgó-válogatott katari világbajnokságon szerepelt keretéből kimaradó Sergio Ramos egyáltalán nem kritizálta a játékosokat és a csapatot, miután az együttes gól nélküli döntetlen után tizenegyespárbajban alulmaradt Marokkóval szemben a keddi nyolcaddöntőben.

MTI

"Minden korábbinál büszkébb vagyok a zászlónkra, az országunkra és a játékosainkra" - írta Instagram-oldalán a 2010-ben vb-győztes védő, aki 180 válogatottságával rekorder a hazájában.

A Paris Saint-Germainben légióskodó 36 éves futballistát Luis Enrique szövetségi kapitány nem válogatta be a vb-keretbe, ez csalódottsággal töltötte el Ramost. A védő ugyanakkor a nyolcaddöntős búcsú után harcias üzenetet írt, melyben úgy fogalmazott: "Spanyolország nem veszít, Spanyolország tanul".

"Eleshetünk, megbotolhatunk, de mindig felállunk és tovább megyünk. Vissza fogunk térni, méghozzá még erősebben" - üzent Ramos, majd a "Vamos Espana!", azaz "Hajrá, Spanyolország!" szavakkal zárta bejegyzését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!