Foci VB 2010

2016.06.24. 20:53

A belga Nainggolan bagózik - erkélyes szobát kap a füstérzékelő miatt

A belga szövetségi kapitány szerint tönkretenné a szobáját, ha megtiltaná neki a dohányzást.

Mark Wilmots belga szövetségi kapitány a francia L’Équipe sportlap szerint elismerte, hogy Radja Nainggolan, a belgák középpályása – dohányzik.

 

A témát egy videó váltotta ki, amelyet június 20-án a La Repubblica olasz napilap portálja jelentetett meg. Ezen az látható, hogy Nainggolan négy másik belga játékossal együtt nézi az Anglia-Szlovákia mérkőzés fináléját, és eközben elővesz egy doboz cigarettát.


A flamand Sporza tévéadó megkérdezte a dologról Wilmotsot is, aki így felelt:

Igen, Radja dohányzik. Ez szokás Franciaországban és Olaszországban, ahol sok játékos cigizik. Én magam rugalmas vagyok ezen a szinten. Az ő egészségéről van szó, és amíg nincsenek problémái a pályán, nem problémázom ezen.

 

Igyekszem rendszerint balkonos szobát biztosítani neki, hogy a szálloda füstérzékelője ne lépjen működésbe. Mindemellett az gondolom, ő az egyetlen a Vörös Ördögök közül, aki dohányzik. Ha nem engedném meg neki, hogy napi 5-6 szálat elszívjon, tönkretenné a szobáját. Az ő problémája, ha csak 30 éves koráig játszhat majd, ahelyett, hogy 35 évesen még focizna.

Nainggolan 28 éves középpályás, ő szerezte a svédek elleni győztes gólt a belga válogatottban.

Címkék#belgium
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!