Foci-Eb 2020

2021.06.13. 14:38

Bognár György: Szeretnék elnézést kérni mindenkitől

Mint beszámoltunk róla, a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a dánok klasszisa, Christian Eriksen összeesett az első félidő hajrájában, és még a pályán újra kellett éleszteni. A találkozót közvetítő M4 Sport szakértője, Bognár György véleménye az ijesztő jelenetsorral, a fejleményekkel kapcsolatban a közvéleményben számos kritikát kapott. A Paks vezetőedzője a mérkőzés másnapján közleményben kért elnézést.

Forrás: Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben„ – idézi Bognár Györgyöt a Paks hivatalos Faceboook-oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!