Foci-Eb 2020

2021.06.10. 15:00

Egy nappal pozitív tesztje után már negatív tesztet adott Llorente

Egy nappal pozitív koronavírustesztje után negatív eredményt produkált Diego Llorente a pénteken kezdődő és részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott játékosa.

(FILES) In this file photo taken on May 27, 2016 Spain's Diego Llorente attends a press conference after a training session in Schruns preparing the upcoming Euro 2016 European football championships. - Spain defender Diego Llorente has tested negative for Covid-19, the Spanish Football Federation (RFEF) said on June 10, 2021, just days after a positive test sparked fears of infection within Spain's Euro 2020 squad. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pierre-Philippe Marcou

A helyi szövetség csütörtökön közölte, hogy a laboratóriumi vizsgálatokkal végzett teszt negatív eredményt hozott.

A feltételezések szerint a 27 esztendős védőjátékos korábbi tesztje fals pozitív lett.

Hétfőn Sergio Busquets csapatkapitányról derült ki, hogy koronavírusos, ezért azóta a spanyolok különedzésekkel készülnek a kontinensviadalra.

Luis Enrique szövetségi kapitány kedden hat labdarúgónak küldött vészbehívót, ők azonban a többiektől elkülönítve tréningeznek, hogy szükség esetén bármikor csatlakozni tudjanak a csapathoz.

Szerdán aztán Luis Enrique döntése nyomán ehhez a hat futballistához csatlakozott még 11 játékos az U21-es keretből.

A társházigazda spanyolok hétfőn a svédek ellen kezdik meg a szereplésüket az Eb-n Sevillában, majd öt nappal később a lengyel csapatot, június 23-án pedig a szlovák együttest fogadják az andalúziai városban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!