Foci Eb 2016 KO

2016.07.11. 14:45

Portugália: a világ királya nélkül is Európa királyai lettünk

A portugál sajtó elragadtatással ír a labdarúgó-válogatottról azután, hogy a csapat vasárnap hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a házigazdák együttesét a franciaországi Európa-bajnokság döntőjében.

A Bola:

"Portugália büszkesége. A világ királya nélkül is Európa királyai lettünk. Egy gól az örökkévalóságnak. Eder belépett a portugál futball történelmébe."


Record:

"Epikus. Európa-bajnokok vagyunk. Megszerezték a portugál labdarúgás történetének első címét Eder 109. percben esett góljával és Cristiano Ronaldóval, akit már 25 perc után kivontak a forgalomból."


O Jogo:

"Eder volt a döntő váratlan hőse. Ronaldót már 25 perc után elvesztettük. A köztársasági elnök érdemérmeket fog osztani."


Publico:

"A portugál futball Párizsban érte el története csúcspontját. Az Európa-bajnok szenvedéssel, áldozatokkal és könnyekkel szerezte meg a címet."


Jornal de Noticias:

"Eb 2016: ez a történet csak happy enddel végződhetett. Még a világ legjobb forgatókönyvírója sem találhatott volna ki ilyen befejezést."


Correio da Manha:

"Miénk az Eb. Mi vagyunk a bajnokok."

Címkék#portugália

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!