Foci Eb 2016 KO

2016.06.25. 15:28

Mennyiből lehetünk trendi szurkolók?

A választ rögtön megadjuk: 17.794 forintból már biztosan. Lesz rajtunk magyar mez, sál, paróka, arcunkat befestjük piros-fehér-zöldre; felfújható tapsrúddal integetünk meccs közben, a gólnál pedig trombita hangjára ünnepelhetünk.

Sudár Ágnes


Legyen az ember Franciaországban vagy a győri Aranyparton, egy biztos: szurkol a magyar csapatnak, s nem is akármiben. Nehéz volt az elmúlt napokban úgy vásárolni menni, hogy ne szaladjunk szurkolói relikviákba. A kérdés csak az, hogy a kerti partira, a kivetítős közös szurkolásra ezeket már megvettük-e. Sokan igen. 

Lássuk azért, mire költhetnek, illetve min spórolhatnak azok, akik az EB második körében akarnak trendi szurkolóvá válni. A magyar válogatott szurkolói mezét korábban 9900 forintért hirdették, most már 8490-ért is megrendelhető az interneten. Ezek felnőttméretek, de van olcsóbb változat is: 5990 forintért. Ha még lejjebb akarunk menni az árakban, akkor a Vaterát választjuk, és 5390-es "fix árnál" tartunk.

Gyerekméretben csomagolt szettet – pólót, nadrágot – kínálnak akciósan 1490 forintért.

 

 Magyar virtus, talpig magyarban.  Horváth Róbertet (balra) sokan ismerik Győrben, de ilyen öltözékben nem sűrűn látják.

Magyar virtus, talpig magyarban. Horváth Róbertet (balra) sokan ismerik Győrben, de ilyen öltözékben nem sűrűn látják.

Az irokéz hajpánt és a göndör tincses piros-fehér-zöld paróka szintén divat most – ezt is drágábban hirdették az EB előtt, mint most: a 2900-as alapár jelenleg 1970 forint. Sálból sem mindegy, milyet veszünk, ugyanis a "Hajrá  Magyarok!"-kal hímzett 4800-ba került, a sima 2200-ba. És akkor jönnek az apróságok: az esernyő/napernyő most 970 forint (volt 1790 is); az EB-naptárat 299-ért kínálják az egyik áruházban, a magyar zászlót 199-ért, a zászlós trombitát 299-ért.

A tapsrúd 295 forint, lányoknak a virágfüzér 599, az integető kéz 780. Az arcfesték elfogyott, de lehet rendelni 750 forintért. Volt, amikor ugyanezt a kiszerelést 1900-ért is kínálták. Az egészet pedig megfejelhetik a kisgyermekes szurkoló családok azzal, ha a babára igazi magyar cipőt adnak – 1990 forintért. Hajrá, magyarok! 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!