ficánka

2015.12.16. 20:15

Suria mar nincs koztunk

Sajnos megtortent a legrosszabb, amire nem is gondoltunk, hogy meg fog tortenni. Suria ma 10:55-kor a korhazban elment az elok sorabol. Itt hagyott minket.

Ket honapja kezdodott, az egesz teste feldagadt, rohantam, hogy bevigyem a korhazba, ket het utan hazamehetett miutan kapott vert es egyeb kezelest. Azt mondtak, hogy a vesejevel vannak problemak es a felfekveses sebeivel. De ket het utan mar jol volt. Egy het elteltevel hasmenessel es hanyassal megint be kellett vinnem a korhazba ahol ujabb vert kapott. Amikor jobban lett hazamehetett. 

Tegnap elott nem evett egesz nap es hanyt, tegnap reggel mar nehezen lelegzett es nem ismert fel senkit csak uresen tekintett elore. Ekkor hivott az edesanyja hogy jojjek megint mert baj van. Rohantam, bevittuk a korhazba, egybol lelegeztetore tettek es vert kapott. Az intenziv osztalyra kerult. Reggel hatkor amikor bementem hozza a korhazba mar gepekre kotottek, hogy a szivvereset megfigyeljek. Amikor delben megint meg akartam latogatni, az agyat uresen talaltam. Suria elment. A legjobb baratnom itt hagyott, itt hagyta a baratait, a kisfiat, testvereit, edesanyjat, edesapjat es szeretteit. Nagyon faj. 

Egeszen idaig a csaladdal voltam. Sajnos a szocialis korulmenyek a csaladban nem tul jok. Amikor osszeadtuk a temetes koltsegeit lattam, hogy segitsegre van szukseguk. 

Mondtam az edesanyjanak, hogy megprobalok irni itt a neten, hatha valaki tud segiteni. 

A koporso 70 ezer Ft es ezen kivul meg vannak egyeb koltsegek mint bebalzsamozas es egyebek, mert messze lakik a varostol es itt most nagyon meleg van. A temetes szombaton lesz. 

Ha netan tudnak segiteni, kerem segitsenek. A magyar bankkartyam mukodik itt is.

A szamlaszamom:

Nev: Veronika Vass
Szamlaszam: 10300002-69126597-11103281
Bank: MKB Bank Zrt.
Bank cime :  9021 Gyor, Becsi kapu ter 12

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!