ficánka

2009.11.30. 22:21

Első portugál óra

Csütörtökön konténereztem újra, pénteken pedig szórólapoztam. Megint nagyon szép helyre mentünk, ráadásul a térképem tengerparti volt, így a szendvicsemet gyönyörű látvány mellett fogyaszthattam el.

A területemen volt egy golf klub és egy templom is. Mindegyikbe bementem, és otthagytam egy szórólapot. Megkértem őket, hogy tegyék ki jól látható helyre. Remélem bejön és sok ruhát sikerül így összegyűjtenem.

Ahogy szórólapozgattam, támadt egy jó ötletem. Jövő héten elkezdem felkeresni a helyi általános iskolákat, és ruhagyűjtő versenyt szervezek. A győztes osztály ajándék könyveket kap. Ez azért is jó, mert nagyon sok könyv összegyűlt a raktárban, és megszabadulunk tőle, ráadásul ha bejön, akkor nagyon sok ruhánk lesz, és talán előbb összejön a csapat pénze a sulira. Tanároknak elmondtam az ötletem, és most várom, hogy mi lesz.

Hétvégén végül nem mentünk el Liverpool-ba, mert szombaton dolgoznunk kellett. Szórólapozni voltunk Bridlingtonban. Nagyon szép tengerparti város. Miután végeztünk, beültünk egy kávéra. Jó volt kicsit pihenni.

Szombat este filmeztünk, vasárnap kialudtam magam, aztán bementünk a városba sétálni. Tiszta karácsony őrület van. Miután visszaértünk, elmentünk bowlingozni, estére pedig Activity partit szerveztem. Jól sikerült, mindenki élvezte. :) Én is a műsorvezetősdit.

Ma konténereket festettem. Kaptam új szerszámokat. Tök jó, mert így könnyebb lesz dolgozni. Egész héten konténereket festek majd, mert folyamatosan hozzák őket, és a felújítottra cserélik. Ennyi történt nagyvonalakban.

Nemsokára portugál kezdő óránk lesz, úgyhogy megyek is. Már pár szót tudok egyébként, mert nagyon sok brazil és portugál van.

Majd hétvégén jelentkezem. A héten szerintem úgysem történik semmi érdekes, mivel a raktárban festegetek csak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!