ficánka

2009.06.28. 01:50

Megint Győrben

Tegnap újra megleptem ikreket meg anyut. Hazajöttem munka után. Lányok nagyon örültek.

Gyerek szigetre most hétvégére nem osztottak be, ezért haza tudtam jönni. Egész nap tanultam a keddi államvizsgára (második szakirány), holnap meg majd dolgozom a fagyizóban.

Hétfő, keddre vettem ki szabit. De most elég jól mennek ezek a tételek. Érdekesebb, mint a menedzsment volt. :) Ezt az ikrek is megállapították. Idejöttek mellém lefekvés előtt, amikor épp a magyar reklámtorta változását néztem, s megkértek, hogy mondjam el, mit tanulok.

Kérdeztem tőlük,hogy tudják-e, hogy mi az a százalék, s közben mutattam nekik a reklámtortát. Erre Julcsika megjegyezte: "Hát persze, ez olyan, mint a számítógépen az a kör, ami mutatja, hogy mennyi hely van még a meséknek." Nagyon édes volt, s ahogy néztem, még meg is értette, amit meséltem neki. Mondták, hogy hétfőn is majd akarnak velem tanulni, mert ez izgi. :) Nekem meg jobban a fejembe megy úgyis, ha valakinek mesélem.

Tegnap megrendeltem a könyvet, amit terveztem (4 órás munkahét). Úgy döntöttem,hogy inkább megveszem a szülinapomra. Mondtam mindenkinek, hogy nem kell ajándék meg semmi. Most válság van úgyis. :) Bookline-on meg akciós volt. Jövő héten már meg is lesz, ha minden igaz, s olvasgathatom. Nagyon várom.

A mai nap egyébként szerencsés volt. A kutyánk tegnap elszökött, s nem jött haza még délben sem. Ikrekkel elmentünk mamámékhoz, s egyszercsak megjelent ott a kutyus. Pedig nem lakunk közel egymáshoz (kb. 20 perc gyalog). Ikrek nagyon megörültek, mert már aggódtak. Csináltak is plakátokat, még amikor nem került elő. A szöveg a következő volt persze aranyos bakikkal (szkubi=scooby, stb):

"Eltűnt a kutyusunk. Aranyos koromfekete, szürke nyakörvvel. Scooby-nak hívják. Ha látja hívjon. Nagyon szeretjük őt. Tel....Anita és Julcsi"

Jót mosolyogtam rajta.

Nemrég beszéltem azzal a nőcivel, aki szintén jön majd októberben önkéntesnek. Mondta, hogy ő a kimenetel előtt beadatja az oltásokat. Lehet, hogy nekem is azt kellene csinálni. Mert van amit ismételni kell, meg aztán lehet, hogy Angliába drágább. Jövő héten utána járok majd. Meg valamit ki akarok találni, hogy támogatást szerezzek. Ugyanis elég drágák az oltások. 25 ezer kb., ha mindet beadatom, ami kell. Ezen még agyalok, de ha bárkinek van ötlete, az írhatna, hogy hogy oldhatnám ezt meg.

Holnap remélem jó idő lesz és sokan fagyiznak majd. Akkor jobban repül az idő. Na meg tudok bringával menni reggel.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!