ficánka

2009.06.05. 01:58

4 órás munkahét

Sikeresen végeztem a vizsgaidőszakkal. Vagyis a két vizsgával, ami volt. Már csak az államvizsga van hátra meg a diploma megvédése.

A keddi nap húzós volt, ahogy gondoltam. Reggel ikreket leraktuk a suliba, aztán elmentünk még pár helyre bicajt nézni. Végül maradtunk a Tesco-nál. Sajnos mindenhol nagyon drága volt, ez volt a legolcsóbb meg még aránylag jónak is tűnt. A szervíz sajnos 10-kor nyitott, de mivel a 10: 33-as vonaton rajta kellett már lennem, ezért hipp-hopp leadtuk, aztán én mentem, anyu meg később visszament a bicajokér.Még a vasút előtt gyorsan bementem egy papírboltba, mert egyforma lett a két bicaj. Egyikre vettem egy kutyás matricát, a másikra meg cicásat. Ez volt a kívánság.

A vonatot elértem, aztán rohantam a Gyerek szigetes megbeszélésre. Szerencsére nem volt hosszú. Tök vicces ruhánk lesz majd. :) De jó lesz. Most szombatra és vasárnapra be is osztottak.

Ezután rohantam haza, hogy végre nekiálljak a tételek tanulásának, mert ugyebár másnap vizsgáztam (tegnap).

Csajok suli után látták meg a bicajt. Nagyon nagyon örültek neki. Ki is próbálták, s azt mondták, hogy nagyon jó. Este még tartottam nekik egy oktatást a bicaj helyes lezárásáról. Nagyon vicces volt. Skype-on keresztül küldtem képeket nekik, amin pl.: csak két kerék látható kilakatolva. Kérdeztem tőlük, hogy mi a fura a képen. S akkor mosolyogva mondták, hogy hát a váz az nincs is meg. Ebből tanulták meg,hogy nem elég a kereket kiláncolni. Még küldtem nekik pár hibás kiláncolást, amit fel kellett ismerniük, aztán egy helyeset, s azt hiszem megértették. :) De majd ha hazamegyek megnézem.

Miután ezt lebeszéltük, még késő estig tanultam, aztán korán felkeltem, s folytattam.

Délben már a vonaton ültem, s döcögtem Tatabányára. Ott hamar levizsgáztam, négyest kaptam, aztán bementem a könyvtárba, hogy a menedzsment tételeimhez szükséges könyveket megkeressem. Párat kivettem, meg helyben is kiirogattam dolgokat, hogy ne cipeljek annyi könyvet.

Este lakótársammal filmeztem. Megnéztük az Összeesküvés elméletet. Nem tudom, hogy ki látta. Régi film, de én még nem láttam egyszersem. Nem úgy, mint a lakótársam, aki már negyedszerre nézte meg. De tényleg nem egy egyszernézhetős. Igen jó volt.

Nem írtam, de az a pár, akivel találkoztam a fagyizóba még hétfőn, ajánlott egy könyvet. A címe 4 órás munkahét. Megnéztem a borítóját a neten meg utánaolvastam. Nagyon szuper. Szerintem majd ha apu kérdezi, hogy mit szeretnék a szülinapomra, akkor ezt fogom kérni. :) Feltéve ha kérdezi. Ha nem, akkor meglepem magam. :) De az még soká lesz....

4 órás munkahét

4 órás munkahét

Egy rövid ismertető a könyvről:

Mivel foglalkozol? Tim Ferrisnek gondot jelent a kérdés megválaszolása. Attól függően, hogy mikor kérdezed meg a Princeton Egyetem vitatkozókedvű vendégelőadóját, a következő válaszokat kaphatod: "Motorversenyen veszek részt Európában.", "Síelek az Andokban.", "Könnyűbúvárkodom Panamában.", "Tangózok Buenos Airesben."

Pont nekem való. :) Nemde?

Na még a mai napról írok egy kicsit aztán megyek feküdni, mert elfáradtam.

Az egész nap munkával telt el. Rámzúdult most egy csomó minden. De megoldottam. Munka után meg takarítottam, tételeket dolgozgattam ki. Lakótársam azt mondta, hogy jól járt velem... takarítok...mosok...már csak főznöm kéne... :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!