ficánka

2009.04.21. 01:29

Vasárnap

Sűrű volt a vasárnapom megint. :) De nem baj, én élvezem ha sok a tennivaló.

Miután sikeredett kinyitnom a szemem, a cserép alatti gerendákkal folytattam a napot. Lekentem lazúrral, mert már ideje volt. Utána elhordtunk a szemétlerakóba pár vödörnyi építési törmeléket anyuval. Anyunak csak annyit engedtem , hogy vezesse a kocsit. Mondtam neki, ha meg mer fogni egy vödröt is, akkor egyből visszamegyek Pestre. Mert a betegsége miatt nem emelhet.:(

Ikreknek is elmagyaráztam, hogy anyunak mi a baja, mert mint utólag meg tudtam, az nekik nem mondta el anyu. Így most ők őrzik, hogy ne emelhessen semmit. :) Megbíztam őket.:)

Miután végeztünk, elmentem apukámhoz, majd bementünk a városba. Ikreknek megígértem, hogy kapnak egy fagyit. Sajnos mire elindultunk, eleredt az eső, de azért így is nagyon jól érzetük magunkat. Mamámat is kimozdítottuk, s elmentünk megetetni a kacsákat.

Út közben találtunk pitypangot, így megint kaptak a csajok koszorút. :) Ezután rohanás haza, majd a vonatra. Úgyhogy elmondhatom, hogy eseménydúsra sikeredett ez a vasárnap is.

Séta a Duna-parton (anyu, nagymamám, ikrek)

Séta a Duna-parton (anyu, nagymamám, ikrek)

Vonat utat végig is aludtam, mert annyira elfáradtam. Miután beértem a Keletibe, még sétáltam negyven percet a lakásig. Tök jó, hogy most semmi dolgom. :) Nagyon élvezem.

Ma reggel jó nehezen keltem fel, de miután láttam, hogy süt a nap, szívesebben másztam ki az ágyból. Munka után folytattam a szervezését a szemétgyűjtésnek. Beszéltem a részönkormányzat egyik képviselőjével. Sajnos jó hírekkel nem szolgált. Ugyanis a kiserdő magán tulajdonban van. Az egyik résztulajdonos telefonszámát meg tudta adni, fel is hívtam, s ő benne van, hogy rendbe tegyük a fenyvest, de a másik résztulajdonost, akinek nagyobb része van, még nem sikerült elérnem. A harmadikat sem. Szóval kicsit bonyolult még a helyzet, de megoldom. Holnap folytatom a keresgélést. Ha ők rábólintanak, onnantól már nem lesz olyan nehéz.

Munka után végre láthattam a Margitszigetet. Már régóta terveztem, s most úgy mentem haza, hogy út közben megejtettem a szigetet. :) Nagyon tetszett, tök nyugis volt minden. Gondolkodom azon, hogy amíg itt lakom, ezt a kis kerülőt mindig megteszem bringával.

Nap közben anyuék is hívtak, hogy van valaki, aki érdeklődi apu telke felől. Holnap este megy megnézni. Jó lenne, ha megvenné. :)  Nagyon nagyon nagyon örülnék, mert akkor pillanatnyilag megoldódnának apu pénzügyi gondjai. Állítólag már látta, s most jön még egyszer.

Aminek viszont annyira nem örültem ma, az az ,hogy megjött a sulitól a csekkem. Mivel két szakirányt csinálok, túl léptem a megengedett kredit számát, s fizetnem kell. :( Határidő ráadásul 30.-a, s addig haza sem megyek, mert hétvégén haverokkal megyünk Börzsönybe kirándulni. De majd anyu elpostázza a csekket, aztán be tudom fizetni. Bár nem hiányzott. De gondolom nem vagyok egyedül, a csekk senkinek nem hiányzik.

A záróvizsga tételeket is megtudtam ma a főszakirányomból. Este neki is álltam kidolgozni párat. De ezzel még ráérek. Szerintem minden nap egyet-kettőt megcsinálok, s akkor nem lesz vele gondom.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!