ficánka

2009.03.05. 23:37

Holnap-nagy nap

Holnap lesz a nagy nap. Korán megyek Budapestre, mert 9-kor kezdek az Unilevernél. Már nagyon várom. Keletiből megint gyalogolok. :)

Telefonon délután felhívott az, aki majd várni fog, s foglalkozik velem az első napon. Nagyon jól esik, hogy törődnek a pályakezdővel. :)

Egyébként a mai nap olyan volt mint tegnap. :). Reggel korán felkeltem, elmentem a Ceresbe, ahol ma is adminisztráltam, borítékoltam (mikulásosat játszottam), meg iratokat rendeztem.

Utána meglátogattam aput, majd hazajöttem, s ki voltam purcanva. :) Nekiálltam albit keresni. Az egyik barátnőm megkeresett, hogy szintén albérletet keres, ezért most a „szobatársat keresünk" rovat nézegetését kiegészítettem az „albérletet keresünk"-el. Így még jobban szórakozok. :)

Végül arra jutottam, hogy nem fogom elkapkodni. Ha márciusban nem találok semmi jót, akkor addig meghúzom magam ismerősöknél. A hétfő, kedd estét már le is szerveztem. :) Még jó, hogy sok barátom van Pesten. Már mindenki ráállt az albi és lakókeresés témájára. Majd lesz valami.

Amire most kellene koncentrálnom, az az angol szakmai nyelvvizsga. Csak olyan nehéz ennyi háttér tényező mellett. :( Közben másodállást is keresgélek, szóval elvagyok.:)

Késő délutánra már lebeszéltem pár találkozót lakás ügyben. Hosszú lesz a holnapi nap.

Anyu ma mesélte, hogy kishúgomban kullancs volt. Nagymamámék vigyáztak rájuk, amíg anyu dolgozott, s Julcsi vette észre az Anita nyakában a bogarat. Mama persze nem lát jól, s azt mondta, hogy az csak seb. Julcsika meg mondta, hogy nem az. Végül már sírt, mert aggódott az Anita miatt, s elindultak anyukámhoz kézen fogva a rendelőbe (anyu körzeti nővér). Mama meg utánuk sietett (már amennyire tudott :) ) El tudom őket képzelni. :) Aranyosak lehettek. Még jó, hogy nemrég (Duna parton) meséltem nekik a kullancsról. Mondtam nekik, hogy nem fáj, ahogy kiszedik, s nem történik semmi, nem kell megijedni. Bár bennem még nem volt (lekopogom) de ezeket hallottam róla. :) Már jól van, s büszkén mesélte. :)

Most megyek is. Úgy döntöttem, hogy lefekszem, s inkább majd a vonaton angolozok. Lesz rá időm. :) Nagyon izgulok. Mint mondtam, első napomon általában mindig történik valami „vicces". Majd beszámolok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!