ficánka

2009.02.26. 01:19

Evita

Na, azt hiszem visszanyertem az erőmet :). Ma fél 11-ig aludtam.:)

Felkeltem, mostam, teregettem, meg a szokásos házimunkák, aztán nekiálltam állásokat nézni megint.

Egy cég hívott. Korábban is hívtak már, csak még Görögországban voltam. A cég neve: Save Max International. Mikor legutóbb hívtak, akkor nem értettem, hogy milyen cég, mert külföldön voltam, pont az utcán sétáltam, s siettem is. Most, ahogy hívtak, megint nem tudtam meg, hogy honnan keresnek. Megmondták a címet, s utána rákerestem a neten. Ezt a céget találtam meg, a telefonszámmal együtt. Honlapjukat nem igazán találtam, egy csomó cég infón kívül csak negatív dolgokat találtam.

Pl.: http://homar.blog.hu/2007/09/13/magaskulturalis_becsaposmarketing_homarb

vagy:

http://ebgondolat.extra.hu/film/cikk/13_savemax.html

Ekkor ugrott be, hogy az egyik barátnőm is valami ilyesmit mesélt nekem, hogy színházjegyeket próbál eladni. Annó mesélte még, hogy mennyire nem jó, s utálja a céget, csak amíg nem talál másikat, addig van ott. Próbáltam telefonon felhívni ezt a barátnőmet, de ki volt kapcsolva. Ezután úgy döntöttem, hogy nem biztos, hogy megéri nekem felutazni Pestre hajnalban. Amúgy meg mindenképpen megyek Pestre, tehát ha nem ez a cég lenne, be is mennék interjúra, de így nem.

Délután négykor lesz ugyanis záróvizsga felkészítőm. Ma felhívtam a tanáromat, hogy a tatabányai tagozatra vettem fel a tárgyat, s hogy járhatnék-e a pesti tagozat óráira. Mondta,hogy semmi akadálya. Ekkor megkérdeztem, hogy mikor lesz az első óra, s mondta, hogy az már volt múlt héten. Szóval kicsit elkéstem. :) Elszoktam a sulitól ez alatt a fél év alatt. Már arra sem emlékeztem, hogy mikor kezdődött a félév. Durva. :) Szerencsére a múlt heti óra amúgyis elmaradt, így semmit nem hiányoztam. :)

Délutánom hamar elment egyébként. Diplomamunka, majd ikrekkel házit írtam. Épphogy elkészültünk, mikor jött a barátnőm, akivel mentünk a színházba. Mint írtam, az Evitát néztük meg. Annyira jó volt. Nagyon szeretek színházba járni, csak sajnos elég drága. Most volt ez a kölcsönkapott bérlet, s nagyon élveztem.

Az előadás teljes mértékben szuper volt. Nagyon tetszett a megoldás is, ahogy a színpadrendezés alatt a kivetítővel elrejtették a dolgokat. :) Aki látta, az érti, hogy mire gondolok. Nem tudom jobban leírni. :) És az énekek..., a zenekar... egyszerűen mesés volt. Nem tudja valaki, hogy a zenét hol lehet megszerezni? Egyébként azt tanácsolom, hogy aki teheti, menjen majd el megnézni, mert nagyon érdekes darab.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!