ficánka

2009.02.23. 02:11

A kigyulladt boiler+ a nagy kutya

Végre sikerült kialudnom magam. Fél 10-kor keltem. :)

Hallottam, hogy anyu telefonban mondja a testvérének, hogy Julcsi kishúgom nem tud lábra állni. Nem tudott kimenni WC-re, anyut kérte, hogy segítse. Kimentem, s megnéztem. Próbáltam játékosan rávenni, hogy sétáljon. Dél körül sikerült is. Kitaláltam, hogy főzzünk együtt tejberizst. Amíg főtt, tornáztunk meg táncoltunk. Mondta, hogy már jobb a lába. Nem tudom, mi lehet vele.

Tejberizs után elhatároztam, hogy most már tényleg befejezem a kérdőíveket. Sikerült is. Diplomamunkához is írtam még egy kicsit, aztán abbahagytam, mert kishúgaim túl aranyosak voltak. Velem akartak lenni, s anyu telefonjával hangrögzítették, hogy „Légyszi, ne tanulj! Szeretnénk veled játszani!Gyere ki!". Ezt odatették a kulcslyukhoz, s lejátszották. Utána bejöttek a szobámba, s kérdezték, hogy mikor végzek. Mondtam, hogy majd négykor. S hallottam, hogy kinn anyutól kérdezgették az időt, hogy mikor lesz már négy óra. S hogy már két órája tanulok. :)

Négykor, ahogy megígértem kimentem hozzájuk. Nagyon örültek, elmentünk a játszótérre. Kérdeztem, hogy mit szeretnének csinálni, ez volt a válasz. Nem tudom, hogy a havas játszótérben mi a jó, én nagyon fáztam :)

Visszafele sajnos volt egy kis kutyás kalandunk. Nem is kicsi, egy nagy kutya kinn volt az utcán, s az ikrek megijedtek tőle. Mondtam nekik, hogy ne nézzenek a rá, csak menjenek előre, s nem lesz semmi baj. Gondoltam én. De a kutya elkezdett felénk jönni, az egyik kishúgom nagyon megijedt, s elkezdett sírni. Ez még jobban felhergelte a kutyát, odament a sírós kishúgomhoz, aki ekkor átment a másik oldalamra, kutya meg követte, már morgott, a másik kishúgom meg csak bújt hozzám szorosan. Hiába kiabáltam a kutyára, nem ment arrébb. Már én is nagyon megijedtem. Akkora volt a kutya, mint az ikrek. Végül jött egy autó,s a kutya elment. Csak úgy vert a szívem.

Kb. így nézett ki a kutya

Kb. így nézett ki a kutya

Miután megjöttem, s a lányok megnyugodtak, folytattam a diplomamunkát. Ma igyekeztem sokat hozzáírni, mert most van időm, jövő hét pedig mint írtam még kérdéses, hogy hogy lesz.Holnap megyek állásinterjúra a L'oréal-hoz.

Délután nővérem hívta anyut, hogy kigyulladt náluk a boiler tegnap éjjel 2-kor. Még az a szerencse, hogy a barátja nem aludt, s észrevette. Hamar lekapcsolták a biztosítékot, leöntötték vízzel, s szerencsére nem lett semmi bajuk a sok belélegzett káros anyagon kívül. Rossz belegondolni, hogy mi lett volna, ha mindketten alszanak, s nem veszik észre. :( Ez az év eddig tűz terén nem túl sikeres. Pontosan egy hónapja nagymamám testvérének háza gyulladt ki, ami tragédiával végződött, most pedig ez. Remélem más már nem lesz.

Ma volt egyébként a nővérem szülinapja. Este eljöttek, s most nálunk is alszanak, mivel elég büdös az egész lakás az égett műanyag és egyebek miatt. Meg aztán fürdeni sem tudtak volna. :)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!