ficánka

2009.01.23. 18:50

Ez a nap másként sikerült...

Sajnos hiába vártam izgatottan a mai síelést, az idő nem nekem kedvezett. Egész este szakadt az eső, reggel, amikor a találkozó volt, még valami viharszerűség is volt. A sí-centerből felhívták a tanárt, hogy hóvihar van,s ne menjünk. Ezután a tanár még másik 3 helyet felhívott, de ott is mondták, hogy ma jobb, ha lemondunk a síelésről. :(

Szóval visszasétáltunk a szakadó esőbe, majd úgy döntöttem, hogy akkor folytatom az alvást egy „kis" szünet után. Délig aludtam. Tök jó volt.

Nagyon nem voltam elkeseredve, hogy nem mentünk, mert sajnos tegnap rossz hírt kaptam otthonról. Nem nagy kedvem volt most „vidámkodni". A nagymamám testvérének a házában tűz ütött ki, s tragédia lett a vége. :( Mamám nagyon ki van készülve, mivel már csak ez az egy testvére volt. Felhívtam őket egyből, miután megtudtam anyutól, hogy mi történt, s ma is telefonáltam nekik. Mást sajnos nem tudok tenni. Délután anyuékkal elmentek Kajárpécre, mivel mama azt mondta, hogy addig nem nyugszik meg, amíg nem megy el, nem látja a házat, stb. Szerintem csak rosszabb lesz neki így, de ő tudja.

Mióta Erasmus-on vagyok ez a második tragédia. A másik nagymamám akkor halt meg, amikor még a nyelvi kurzuson voltam Krétán. Nagyon rossz volt utána apukámhoz menni, s látni az üres szobát, ahol mielőtt elmentem még a mama volt. :( De ilyen az élet. Néha kegyetlen.

A síelést jövő péntekre tették, addigra már biztos minden jobb lesz, s nagyobb kedvem lesz hozzá.

Délután csináltam a többieknek pudingot, meg megvettem a vonatjegyeket jövő szombatra Athénba. Karolinnal és egy lengyel sráccal megyek valószínűleg. Egy estét ott töltünk barátoknál, aztán másnap indulunk a körutunkra.

Miután megjöttem a vasútról, jött egy csajszi, aki megvette az egyik ágyunkat. Mindent el szeretnénk adni, amit mi vettünk a lakásba (tányérokat, poharakat, edényeket, szőnyeget, stb.). Aki megvette tőlünk az ágyat, annak a barátnője szeretne evőeszközöket, stb., így holnap délelőtt a többi dolgot is kiárusítjuk, s csak azokat hagyjuk meg, amik péntekig feltétlenül szükségesek.

Nemsokára elmegyünk kávézni, s elköszönünk Vittótól (olasz lakótárs). Hiányozni fog nekünk. Vagy legalábbis nekem biztos. Tök jókat „baromkodtunk" mindig. Fura lesz majd nélküle. 11-kor megy a vonata Athénba, s onnan repül vissza Olaszországba. Kikísérjük, majd átmegyünk egy Erasmus-os német barátnőnkhöz, mert a lakótársai tegnap mentek haza, s mondta, hogy nem szeretne egyedül lenni. Így pár embert áthívott, s mi is úgy döntöttünk, hogy elnézünk hozzá.

Nagyjából ennyi történt ma. Nem úgy alakult a nap, ahogy szerettem volna sajnos. A holnapi talán jobb lesz.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!