falusi turizmus

2018.02.14. 10:40

Turizmus Bál

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata 8. alkalommal rendezi meg 2018. 02. 24-én a 8. Turizmus Bált, amelynek az Olimpiai Sport Park Rendezvénycsarnoka ad otthont Győr városában.

A helyszín önmagában is egyedülálló, hisz nyitott, báli rendezvény még nem került megrendezésre abban a csarnokban, ahol Európa legeredményesebb ifjúsági sportolóit díjazták 2017 nyarán. A győri Önkormányzat példaértékű támogatását tudhatja maga mellett a bál nyolcadik éve, amely az Olimpia Csarnokbeli megjelenést is magában foglalja 2018-ban.

Az idei bál témája a Megyerikumok lesznek.

Dr. Pető Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság elnökének és dr. Fekete Mátyás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület elnökének ajánlásával várják a szervezők a bálozni kívánó vendégeket.

Nagy megtiszteltetés lenne a régió, a megye szakemberei számára, ha élnének a megjelenési lehetőségekkel, amelyhez a méltó környezetet és a színvonalas szórakozást a program szervezői biztosítják.

Tisztelettel:

Hanczné Mező Edina

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozat elnöke

 

....................................................................................

További részletek kérhetők levélben: [email protected]

Promóciós oldalak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!