falusi turizmus

2013.10.15. 12:33

Zöld Porta - környezetbarát szállások Magyarországon

Ha fontos Önnek, hogy hol és milyen körülmények között tölti pihenését, akkor szánjon ránk pár percet és ossza meg velünk véleményét a környezetbarát turizmusról...

A turizmus a világ legkörnyezetterhelőbb iparágává nőtte ki magát. Ezért fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a szelídebb turisztikai lehetőségekre, a magyar Vidék természeti- és kulturális kincseire. Közel négyezer falusi szálláshely létezik már Magyarországon, ennek több mint negyede rendelkezik is a Nemzeti Tanúsító Védjeggyel (napraforgó).

A szállásadók további szakosodást vállalhatnak, hogy jobban elérjék célcsoportjukat. Így a jövőben sokszor találkozunk majd a következő elnevezésekkel: Egészségporta, Kerekesszékes porta, Gyermekbarát porta, Boros porta, Zöld Porta, stb.

Munkánkhoz elengedhetetlen a magyar lakosság véleményének, igényének az ismerete, ezért kérjük, töltse ki a kérdőívünket, amely a következő linken érhető el!

Segítségüket köszönjük, viszlát a Zöld Portán!

Fotó: Tőke Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!