EYOF 3. nap

Kicsit eláztunk biciklivel, de izgalmas magyar eredményeket láttunk

 

Délelőtt pöttyvadászatra indultunk egy alkalmazás segítségével - a városban telefonnal kell keresni az elrejtett pöttyöket - egyet meg is találtunk.

***

TEJIVÓ

Nagyon finomat ebédeltünk egy szuper helyen, aki Győrben jár, nézzen be oda mindenképp.

Innen biciklivel mentünk át a szokásos napi egy kézi meccsre az Audi Arénába.

***

DEN-HUN

A meccsre sok dán szurkoló kiment. Nem tudom, hogy ezért vagy másért, de nagyon belehúztak a dánok az elején. Még az első félidőben, nagy harcok árán fordítottunk. A második félidőben tartottuk az előnyünket, de a végén szoros volt a küzedelem. Győzött a magyar válogatott, amivel játszhat majd az 5-8. helyért - pénteken mi is szurkolunk nekik.

***

Evezés

A meccs után zuhogott az eső, amikor már csak csöpögött, elindultunk vissza, mert siettünk az evezés döntőre. Véletlenül egy szigetre bicikliztünk be, de aztán megtaláltuk a helyszínt.

Mivel esett az eső ez is csúszott, így meg tudtunk nézni több döntő futamot a kajak-kenuból.

Sok jó magyar eredmény született. A helyszín is nagyon hangulatos volt.

***

FUN ZONE

Hazafelé elsétáltunk a FUN ZONE mellett, ahol rodeo, körbejáró hinta , X-box és sok izgalmas játék van. Holnap picit pihenünk és eljövünk ide és megnézzük a várost is.Este még szurkolunk a FINA vízilabdásainak.

Ma nem készült videós bejelentkezés, de az egyik számot felvettem a kajak helyszínén, amit sokat hallunk itt az EYOF-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!