EYOF 2.nap

Ma sok helyre eljutottunk - írom is a részleteket!

Reggel

Ma eredetileg el akartunk menni strandolni és leparkoltunk a biciklivel. A töltésre felsétàlva egy nagyon szép erdős rész fogadott minket és akkor vettük észre , hogy itt folynak a kajakversenyek a holtágon. Hàrom rajtot néztünk meg, az egyik nagyon emlékezetes volt, ahol az oroszok győztek - ìgy bent lesznek a holnapi döntőben, amin én is ott leszek. Az AUDI Arénàba tartottunk ezután az EYOF busszal, ahol megnézzük a horvàt - magyar kézi meccset, ami kettőkor kezdődött. Hajrà magyarok!!

***

Kézi meccs HUN - CRO

A bemelegítésen, ahogy néztem a horvàtokat, erős ellenfélnek tűntek.Ezutàn bevonult a magyar csapat + Hugoo. Az első részben a horvátok nagyon elhúztak. De a 18. percben majdnem egyenlítettünk. Az első félidő végén 12-14 volt a horvátok javàra. 

A màsodik félidőben ide - oda mentek a csapatok a labdàval, de gól nem esett. Aztàn megint előretörtek a horvàtok. A hangulat, mint mindig hibàtlan volt. A 17. percben ismét közel kerültünk az egyenlìtéshez - a màsodik félidő 20. percében ez meg is történt.

A végén sajnos kikaptunk, de a fiúk harcoltak a végsőkig és mi is nagyon drukkoltunk nekik.

***

Atlétika

Ezek után átbicikliztünk az atlétika csarnokba, ahol egy kis várakozás után csodás meglepetés fogadott minket, ahol végignézhettük, hogy Takács Boglárka 100 méteres síkfutásban ezüstérmet nyert.

Illovszky Dominik Márk pedig négy századdal csúszott le a dobogóról, ő is ügyes volt.

Találkoztunk Sipőcz Richárd judo bajnokkal is, aki a magyar zászlót lengette a megnyitón.

És persze Hugoo, a kabalakakas is mindenhol ott volt :)

Így végződött ez a napom, minden sportolónak gratulálok, aki részt vett a mai versenyeken!

 

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!