Kék hírek

2018.09.30. 17:30

Elrendelte a bíróság a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

Az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a bíróság a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség és a rendőrség.


Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a nyomozás adatai szerint az elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtök délután felkereste a korábban hozzá közel álló 22 éves sértettet, akit megfojtott. A sértett kétéves gyermekét is olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek is meghalt.

    

A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség több ember - részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy - sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást, a bíróság pedig az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

    

A rendőrség korábban azt közölte: péntek délelőtt kaptak bejelentést arról, hogy egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén egy baglyas-hegyi ingatlanban. A rendőrök még aznap elfogták a kettős gyilkosság elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit.

    

Kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!