Életstílus

2016.06.11. 14:24

Zacher Gábor kendőzetlenül mesélt magánéletéről

Új szerepben volt látható Zacher Gábor. A toxikológus kendőzetlen őszinteséggel beszélt a magánéletéről és új szerelméről.

A Momentán Társulat Főhős című előadásának sztárvendége volt Zacher Gábor, a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetője. A nézőtéren nagy érdeklődés és telt ház fogadta az ország legismertebb toxikológusát, aki ezúttal nem csak a szenvedélybetegségekről nyilatkozott. Elmesélte, dolgozott állatgondozóként is, és az orvosi egyetem mellett jelentkezett mentősnek. Két szenvedélye van: a pipázás és a mogyorós csoki - írja a BorsOnline.


A mogyorós a kedvence


– 15 éves korom óta pipázok, otthon van egy négyszáz darabos pipagyűjteményem. Mogyorós csokit naponta két táblával is megeszek, még vezetés közben is – árulta el. A televíziós interjúk után sokan felismerik az utcán, tanácsot kérnek és szelfiznek vele. Munkájában fáradhatatlan, mindenkit meg akar menteni. Kórházon kívül is egyből kiszúrja, ha valaki kábítószerezik.


– Előfordul, hogy odaszólok: gyerekek, ilyen szar cuccot ne szívjatok!

 

Borsonline.hu

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!