Életstílus

2018.11.28. 08:24

Szépségpercek Jenna Ortega-val

5 tuti tipp A zűr közepén című sorozat sztárjától, Jenna Ortega-tól.

1. Kelj fel és tündökölj!


Minden reggel arcmosással kezdem a napot. Viszont mindezt szigorúan szappan nélkül teszem, ugyanis az túl durva a bőrnek, helyette arclemosót használok. Ezután egy kis teafaolajat teszek az arcom problémás részeire, fogmosás, tusolás ééééés... indulhat a nap!


2. Tiszta arcátlanság


Amikor éppen nem dolgozom, akkor egyáltalán nem viszem túlzásba a sminkelést. Szépen megigazítom a szemöldököm, és maximum egy kis szempillaspirál, de tényleg ennyi. A számra általában ajakápolót használok, amely véd a kiszáradástól.


3. Mindig napra készen


A Nap magas UV B sugárzása miatt figyelek rá, hogy milyen alapozót használok, sőt még az alapozó alá is szoktam egy kis napvédő krémet kenni amikor a szabadba megyek. A Nap káros sugarai rettenetesen roncsolják a bőrt, erre ti is mindig figyeljetek!

Jenna Ortega

Jenna Ortega

4. Víz, víz, víz és organikus ételek


Mindig figyeljetek a megfelelő folyadékbevitelre! Ha csak egy szépségtippet oszthatnék meg veletek, akkor az ez lenne. Én is igyekszem minél több vizet inni, és sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. A kedvenceim az alma, répa és a görögdinnye. Nyami!


5. Kerüld a kéket


Ha olyan ételt fogyasztasz, ami kék színű, akkor az több, mint valószínű, hogy nem organikus eredetű és végképp nem egészséges. Így a bőrödnek sem tesz jót, úgyhogy kerüljétek a kék ételeket!


5+1 Kókusz


A kókuszolaj nagyon jót tesz a hajadnak, megvédi a kézfejed a kiszáradástól, és még arcmaszknak is kiváló! Próbáljátok ki lefekvés előtt, heti kétszer, nekem bevált!


Nézd meg velünk, mi mindent rejt a Diaz család otthona! Csípd el A zűr közepén vadiúj részeit, minden hétköznap 17.00 órakor a Disney Csatornán!

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!