Életstílus

2017.07.07. 11:18

Sound, keszegek, pálinkák, Rúzsa Magdi, és Balaton-átúszás is lesz a hétvégén

Hétvégi Balatoni programajánlónkban hat rendezvényre hívjuk fel a figyelmet.

munkatársunktól

Balaton Sound

Vasárnapig tart még az elektronikus zenei fesztivál Zamárdiban. A hétvégén fellép többek között a Headhunters, Robin Schulz, Ravizet és Afrojack. Részletes program és további információk a fesztivál oldalán


Balaton-átúszás

Az eredeti időpont július 1-je lett volna, ám a rendezvényt elhalasztották július 8-ra. Az időjárás miatt a szombati időpontot is lemondták a szervezők, péntek délelőtti állapot szerint július 9-én, vasárnap rendezik a 35. Lidl Balaton-átúszást. Péntek délben megerősítették a döntést: vasárnap lesz a rendezvény.


Pannon Pálinka Fesztivál Csopakon

A rendezvény csütörtökön kezdődött és szombatig tart. Pénteken a Komár László Emlékzenekar ad koncertet, szombaton délelőtt Parti Ulti Party lesz, este pedig a Csopak Demizson Allstars lép fel.


Keszegfesztivál Gyenesdiáson

Szombaton és vasárnap rendezik a 9. Keszegfesztivált. Lesz keszegsütés, halászléfőző verseny, pörköltfőzés, fellép Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor, a M. É. Z. és a Deresedő Vad Gerlicék.


Rúzsa Magdi Balatonlellén

Július 8-án, szombaton 21 órától Rúzsa Magdi nagykoncertet ad a szabadtéri színpadon.


Hernádi Judit Balatonbogláron

A Kultkikötő programsorozat keretében Hernádi Judit előadói estjét láthatják az érdeklődők szombaton 20:30-tól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!