Szeretetcseppek karácsonyra

2019.12.04. 16:30

Rászorulók tízezrein segít a Béres

Tizenegy karitatív szervezet összesen 84 millió forint értékben juttat el Béres Csepp-adományokat még karácsony előtt a betegekhez.

Forrás: Béres Alapítvány

Nyolcvannégymillió forint értékű Béres Csepp-adományt adott át az ország tizenegy legjelentősebb karitatív és daganatos betegeket segítő szervezetének a Béres Alapítvány december 4-én Budapesten, a Szent István-bazilika melletti adventi vásár karácsonyfája közelében.

„Advent idején különösen fontos az elesettekre, a betegekre való odafigyelés. Sokan vannak köztük, akiknek nincs támaszuk, akiknek sokat segít már az is, ha egy cseppnyi figyelmet, törődést, szeretetet érezhetnek”

– mondta Béres Klára az adományátadó ünnepségen, megjegyezve, hogy ilyenkor, karácsony táján hosszú évek óta nagy mennyiségű Béres Cseppel ajándékozzák meg a rászorulókat. A Béres Alapítvány elnöke hozzátette: e munkájukban régóta segítik őket azok az országos szervezetek, amelyek tudják, hol van leginkább szükség az egészség védelmére, hol szorulnak leginkább rá a segítségre.

Nyolcvannégymillió forint értékben vehettek át Béres Csepp-adományokat a legnagyobb hazai karitatív szervezetek a Béres Alapítványtól
Fotó: Béres Alapítvány

A Magyar Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége, a Magyar Református Szeretetszolgálat,„A rák ellen az emberért, a holnapért!” Társadalmi Alapítvány, a Magyar Hospice Alapítvány, a Magyar ILCO Szövetség, a Magyar Rákellenes Liga, a Rákbetegek Országos Szervezete gondoskodik arról, hogy az idén 30 éves jubileumát ünneplő, a jószolgálati tevékenységét a Béres Alapítványon keresztül végző Béres Gyógyszergyár Zrt. adománya még karácsony előtt eljusson a rászorulókhoz.

Borítókép: A tizenegy karitatív szervezet képviselője, valamint Béres Klára alapítványi elnök és férje, Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke (középen, hátul) az adományok átadása után a budapesti Szent István-bazilika közelében 2019. december 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!