Pénziránytű Alapítvány

2021.06.07. 11:30

Pénzügyi tudatosság a foci-Eb alatt: indul a FociKihívás játék

Kvízjátékot indít a labdarúgó Európa-bajnokság idején a Pénziránytű Alapítvány a Tipper.io oldalon. A legjobb csapatok a magyar labdarúgó-válogatott által aláírt hivatalos meccslabdát kapják meg.

firo: 12.03.2020 Football, 2020 UEFA European Championship, Euro 2020, European Championship mascot Skillzy with the ball from adidas The official ball of the pan-European UEFA EURO 2020 is called "Uniforia" Uniforma "Skillzy" is the mascot of EURO 2020. Cut out in the studio in front of Euro Cup trophies. | usage worldwide (Photo by firo Sportphoto/ Jürgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Fotó: Jürgen Fromme

A június 11. és július 11. között megrendezésre kerülő labdarúgó Európa-bajnokság nemcsak a fociról szól majd a diákoknak: a Tipper.io oldalán létrehozott Pénziránytű FociKihívás játékban

megtippelhetik az Eb mérkőzéseinek eredményeit, plusz pontokért pedig megválaszolhatják a hét kvíz 5-5 kérdését,

melyek elsősorban a pénzügyi tudatossággal kapcsolatosak.

A játék az Európa-bajnoksággal egyszerre zárul, és a három legtöbb pontot gyűjtő diák egy-egy, a magyar labdarúgó-válogatott által aláírt hivatalos mérkőzéslabdát nyer.

A foci Eb – melynek Budapest az egyik rendezővárosa – a drukkolás élményén túl plusz izgalmakat is tartogat azoknak a diákoknak, akik beneveznek a Pénziránytű Alapítvány játékába.

A tipp- és kvízjáték, illetve a pontos játékszabály a https://tipper.io/penziranytu oldalon találhatók meg.

Borítókép: az Eb hivatalos labdája és kabalafigurája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!