közös ügyünk

2021.02.21. 13:10

Népszerű az állatvédelmi online felmérés (videó)

Már 200 ezren mondták el a véleményüket a kormány által az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében indított online felmérésben – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Budapest, 2021. február 7. Nagy István agrárminiszter, Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon szóvivõje, Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelõs miniszteri biztos és Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott (b-j) az állatvédelmi online felmérés indításának sajtótájékoztatóján az állatotthonban 2021. február 7-én. Állatvédelmi társadalmi párbeszéd indult, online kérdõív formájában várják a lakosság véleményét. A kérdõívet vasárnaptól egy hónapon át lehet kitölteni az allatvedelem.kormany.hu oldalon. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Nyitrai Zsolt arra biztat mindenkit, hogy aki még nem tette meg, március 7-éig töltse ki a kérdőívet, hiszen kevesebb mint 3 perc alatt lehet válaszolni a felmérés 13 kérdésre.

Azért is megéri részt venni ebben a párbeszédben, mert kormány a jövőben fontos döntéseket és szabályozásokat kíván hozni ezen a területen, és ehhez mindenképpen fontos a polgárok véleménye – fűzte hozzá.

Ne feledjék: közös ügyünk az állatvédelem! – fogalmazott Nyitrai Zsolt.

Borítókép: Nagy István agrárminiszter, Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon szóvivője, Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos és Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott (b-j) az állatvédelmi online felmérés indításának sajtótájékoztatóján az állatotthonban 2021. február 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!