Életstílus

2019.04.20. 17:13

Megtalálták az Ajkán eltűnt idős férfit - Lébényi kutyás kutató-mentők bukkantak a nyomára

Élve találták meg az eltűnt férfit pénteken délután, a körülményekhez képest jól van, de mentőt hívtak hozzá - tudtuk meg a magyarpolányi székhelyű Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványtól.

Egyik tagjuk, Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával együtt látta meg az illetőt Kislőd külterületén, a vasúti töltésnél. Az idős ember arccal lefelé feküdt, és az ágak alatt bukkantak rá - írja a veol.hu.

Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával. Fotó: Kulcsár József

Kulcsár Bárdosi Katalin Floyddal, a kétéves németjuhász mentőkutyával. Fotó: Kulcsár József

 

Alapítványunk Magyarpolányi bejegyzésű, de Lébény városából megyünk rendszeresen. Együttműködési megállapodás van a megyei Rendőrfőkapitánysággal, a Vöröskereszttel, és a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal is tárgyalásban vagyunk az együttműködési szerződés érdekében

- nyilatkozta Kulcsár József, a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elnöke, aki 30 éve űzi ezt a hivatást.

 

Előzmények

Eltűnt egy idős férfi Ajkán, nagy erőkkel keresték. Rendőrök, járőrkutyák, valamint polgárőrök és kutyás kutató-mentők keresték a 83 éves férfit Ajka és Városlőd között, aki április 18-án, délután, ajkai otthonából ismeretlen helyre ment. A rendőrségre április 19-én, reggel jelentették be a férfi eltűnését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!