Pályázat

2020.06.24. 14:53

Keresik az év családbarát vállalatát

Idén is keresik az év családbarát vállalatát. Ujvári Enikő, a pályázatot meghirdető Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: a jelentkezéseket szeptember 21-ig várják.

Forrás: Shutterstock

Hangsúlyozta: folyamatosan tartották a kapcsolatot a vállalatokkal a koronavírus-járvány idején is, és megerősítést kaptak abban, hogy van pályázati kedv a cégek részéről.

Mint mondta,

a mozgalom felmérése szerint a home office alatt a családbarát vállalatok jobban teljesítettek, mint a véletlenszerűen kiválasztottak.

A cégek is tudják, hogy a home office veszélyhelyzetben kipróbált formája igencsak extrém, azt szabályozni kell, másképp kell tervezni a munkát mondta, megjegyezve, hogy ebben is tud segíteni a mozgalom.

A munkavállalók részéről jó visszajelzéseket kaptak az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban, 80 százalék fölött volt azok aránya, akik a jövőben is szeretnének ilyen formában dolgozni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!