Életstílus

2019.07.03. 14:43

Jön a felturbúzott androidos Firefox

A GeckoView-ra támaszkodó androidos Firefox a Mozilla szerint kétszer gyorsabb lesz a jelenlegi fősodorbeli verziónál, továbbá az új kiadás letisztultabb, minimalista külsőt is kap.

Felturbózza böngészőjének androidos kiadását a Mozilla, a Firefox kívül-belül megújuló friss kiadása preview verzióban már letölthető a Play Store-ból, azt az érdeklődők használatba is vehetik - írja a hwsw.


A GeckoView-ra támaszkodó androidos Firefox a Mozilla szerint kétszer gyorsabb lesz a jelenlegi fősodorbeli verziónál, továbbá az új kiadás letisztultabb, minimalista külsőt is kap, az URL sávot a kijelző aljára költöztetve, ami különösen a mai méretes paneleknél jóval könnyebben elérhető, mint a hagyományos, a képernyő tetején elhelyezett címsávok.


A böngészőbe megérkezik a Collections, azaz "gyűjtemények" funkció is, amellyel a kedvelt weboldalak menthetők el és rendezhetők a felhasználó igényei szerint, illetve meg is oszthatók másokkal.


Az új kiadásban továbbá a Mozilla alapértelmezetten bekapcsolja a követésvédelmet, azaz a Tracking Protection funkciót, akárcsak június eleje óta az asztali verzióban, így külön beállítás nélkül is blokkolva a harmadik féltől származó trackereket.


A teljes cikkért KATTINTSON ide.

Címkék#Android

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!