Életstílus

2019.05.10. 11:34

Így még sosem látta Szabó Dórát - videó

A Mokka csinos műsorvezetőjét merészen szexi táncos videóban csodálhatjuk meg az interneten.

Munkatársunktól

Légiesen könnyű ruhában – amely csupaszon hagyja a hátát és láttatni engedi a mellét – táncol szerelmesen Szabó Dó­ri. Az internetre fel­töltött vi­deó­­­ban megjelenített ér­zé­sek annyira va­ló­diak, hogy el sem hisszük, nem igazi a szerelem közte és a partnere közt – írja a Bors.


– A fiúval soha előtte nem találkoztam, nem beszéltem, zsákbamacska volt – szögezte le Dóri. – És talán soha többé nem is fogunk találkozni. A táncnak van ereje, érzelmi szintje, és van benne egy kis színészet is, ez jött ki. Akkor, ott abban a pillanatban megszületett, pont, mint a színpadon, aztán megy mindenki tovább.


Dóri öt­évesen kezdett klasszikus, majd dzsesszbalettezni, aztán jött a versenytánc, azon belül a latin táncok. Neki ez soha el nem múló gyerekkori szerelem.


– Nagy álmunk volt Jaksa Ti­mivel, aki alapvetően esküvői és glamour fotós, videós, hogy készítsünk egy ilyen videót. Az esküvőmön ismerkedtünk meg, ott látott táncolni, és azóta vagyunk barátnők. Az ő ötlete volt, hogy ezt szeretné megörökíteni.


A műsorvezető a Mokkában nem visel ennyire szexi ruhát, amiről a férfiak le sem tudják venni a szemüket.


– Modell voltam, amit rám adnak, azt viselem. Ez a kis szexiség a tánc­hoz hozzátartozik. Kell, hogy benne legyen a nő. Ez bele kell, hogy férjen.



 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!