Életstílus

2019.08.17. 08:49

Igazi bombázók repültek a Balaton felett - fotók

Több száz méter magasba repítették a Miss Balaton versenyzőit, akik már teljes gőzzel készülnek a verseny augusztus 17-i döntőjére.

Munkatársunktól

Több száz méter magasba repítették a Miss Balaton versenyzőit, akik már teljes gőzzel készülnek a verseny augusztus 17-i döntőjére. A több hónapos felkészülés után szombaton végre kiderül, ki lesz idén a Balaton királynője. A közönség ezen a linken szavazhat kedvencére augusztus 17-én 20 óráig.


Az egyhetes tábor idén két helyszínen zajlik, és Horváth Éva, Lipcsei Betta, Horváth Cinti, Kis Barbi, valamint Bertók Fruzsi mellett Kocsis Korinna és Debreczeni Zita is meglátogatta a döntősöket. A lányok három napot töltöttek a Zala Springs Golf Resortban, ahol a színpadi koreográfia gyakorlása, a kommunikációs órák mellett a golfozásba is belekóstolhattak, és egy borkóstolón is lazíthattak kicsit. Az igazi meglepetés azonban akkor várta őket, amikor a Zalacsányból Balatonfüredre tartó buszuk a balatonfőkajári sportrepülőtéren állt meg, és ott mindenki kipróbálhatta a sárkányrepülőzést és a kisrepülőzést. A döntősök több száz méter magasból csodálhatták meg a Balatont, a bevállalósabb versenyzőkkel pedig egy-két izgalmasabb manővert is végig csináltak a pilóták.

Igazi bombázók repültek a Balaton felett. (galéria)

A lányok most már Balatonfüreden készülnek a döntőre, ahová többek között Seres Attila koreográfus érkezik hozzájuk, mellette pedig Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regi, valamint Zimány Linda is segíti majd a felkészülésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!