Életstílus

2019.07.08. 15:00

Ezért hisznek sokan a földönkívüliekben - megdöbbentő felvételek

Magyarázhatjuk az UFO észleléseket természeti jelenségekkel vagy B2-es lopakodóval. Vajon ezt mivel magyarázzák?

Ezt a furcsa UFO videót az Egyesült államokban készítették, amin egy fényes tárgy olyan hihetetlen mozdulatokat tesz az égen, hogy az emberi szemmel szinte követhetetlen. A felvételeket 2019. június 15-én, hajnali három körül készítették.


A videón szereplő felvételeket egy mozgásérzékelős, a gyors mozgást is felvenni képes automata biztonsági rendszer kamerája vette fel. A tulajdonos kapott egy értesítést a rendszerről, hogy felvétel készült, de csak akkor nézte meg, mikor haza ment. A felvételeken elképedt.

 



A tárgy olyan gyorsan mozgott, hogy a kamera is elvesztette a jelet, majd mikor megtalálta, már csak azt vette fel, hogy az izzó tárgy egy 90 fokos manővert tett, és elszáguldott.


Van, aki meteorokkal, és van aki villámokkal magyarázná az esetet, de ki látott már a légkörben manőverező meteort? hogy ezek mik voltak, azt persze mi sem tudjuk. Annyi bizonyos, hogy ezek a rejtélyek tovább gazdagítják az UFO sztorik számát.

Címkék#UFO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!