Életstílus

2017.09.29. 09:38

Egészen megindító ennek az autista kisfiút nevelő anyukának a kérése

Képeslapírásra fel!

Sebestyén Balázs hivatalos Facebook oldalán osztotta meg azt a levelet, amelyben egy nem mindennapi ">kérést fogalmazott meg egy autizmussal élő, halmozottan fogyatékos kisfiú anyukája.


Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk olyan kérésekkel a neten, hogy valaki idős nyagyszülőjének kedveskedne ismeretlenektől kapott képeslapokkal, vagy szerelmét köszöntené íly módon. Bevalljuk, bár az ötlet kedves, kevéssé értjük. Vadidegentől köszöntést kapni, szerintük - finoman fogalmazva is -, furcsa érzés lehet.


Ebben az esetben azonban egészen másról van szó.

Ahogy az édesanya fogalmazott, a saját világában élő fiúnak már az hatalmas boldogságot okozna, ha a postaláda ürítésekor meglátná, hogy a nevére érkezett valami.


Épp emiatt, teljes egészében közöljük az anyuka levelét, és arra buzdítjuk olvasóinkat, ha tudnak szánjak pár percet a postai sorban állásra, és küldjenek egy képeslapot a fiúnak!

Sziasztok!


A segítségeteket szeretném kérni terveim megvalósításában.


Kisfiamnak Richárdnak október 06-án lesz a 14.születésnapja.

Szeretném Őt meglepni egy kis "vizuális" utazással, mivel még sohasem voltunk nyaralni, viszont nagy érdeklődést mutat a világ országai iránt.

Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

Ricsiről amit tudni kell, hogy Ő a saját kis világában él, autizmussal élő, halmozottan fogyatékos kisfiú.

Autizmusából kifolyólag nem érti az embereket, a beszédet, és ő sem tud beszélni.

Kommunikációs kártyák segítségével, illetve rajzokkal, írásban közli kéréseit. Verbálisan kevés szót ismer és használ.

Ricsi már az olvasással kacérkodik, egyenlőre nagyon élvezi, hogy képes Ő is szavakat elolvasni, bár szövegértése nagyon korlátolt.


A kérésem, amiért hozzátok fordultam, hogy akinek kedve, módja és lehetősége van rá szeretném megkérni, hogy egy képeslappal legyen szíves hozzájárulni ahhoz, hogy a kisfiamnak számára emlékezeteset és maradandót nyújthassunk a születésnapja alkalmából.


Igazából nem tudjuk a kívánságait, vágyait, de nagy érdeklődést mutat a különböző országok iránt. Erre irányuló DVD lemezeket vásároltat és nézi is őket, térképet, útvonalakat néz az interneten.

Kisfiam nagyon szeret postaládát üríteni, úgy gondolom, ha meglátja, hogy az nevére érkezett valami, ki fog ugrani a bőréből!


Megígérem, hogy az örömét megpróbálom majd egy kis rövid videóval bemutatni...!


Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!


Postacímünk.:

Sándor Richárd Zsolt

Rábapatona

Rákóczi utca 105.

9142


Mindenkinek nagyon szépen köszönöm/ köszönjük!

Bízom benne, hogy senkit sem bántottam meg a posztommal, megkeresésemmel.

További szép estét, és jó éjszakát kívánok mindenkinek.


Üdvözlettel.: Sándorné Magyar Katalin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!