Aranynap-díj

2020.07.03. 22:29

Díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2019. évi teljesítménye alapján; a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 15. alkalommal adták át pénteken Budapesten – közölték a szervezők a díjátadó után pénteken.

Budapest, 2019. november 29. Vendégek a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodában a hivatalos megnyitó napján, 2019. november 29-én. A több mint 100 éves mûemléképület felújításának 13 milliárd forintot meghaladó beruházásához az Eximbank 8,2 milliárd forintos hitelt nyújtott. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, négy éve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével és támogatásával.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2019-ben a siófoki ötcsillagos Hotel Azúr Prémium lett. A legígéretesebb 2019-ben megnyitott szálloda díjat a rendezvénynek is helyet adó Párisi Udvar Hotel Budapest kapta.

A legjobb háromcsillagos konferencia szálloda 2019-ben a Tündérkert Hotel Noszvaj lett. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2019-ben a gárdonyi Vital Hotel Nautis superior. Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2019-ben a Mercure Budapest Castle Hill.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2019-ben a Hilton Budapest.

A díjnyertes szállodák idén a vírushelyzetre tekintettel csupán kis létszámú szakmai közönség előtt mutatkozhattak be – közölték.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

Borítókép: Vendégek a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodában a hivatalos megnyitó napján, 2019. november 29-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!