Életstílus

2019.08.07. 18:32

Családbarát Hely címet kap a Siklósi Vár

A magyarországi várak és kastélyok sorában a elsőként a Siklósi Vár részesül a Családbarát Hely kitüntető címre.

A négy napos Siklósi Várfesztiválon, szombaton ünnepélyes keretek között adja át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Csalátbarát Hely címét, amelyet Szentgyörgyváry Péter, a Siklósi vár kapitánya vesz majd át.


A Siklósi Várfesztivál a Siklósi Vár egész éves sokoldalú rendezvényei között a legkiemelkedőbb.


A vár udvarában és a kertjében megelevenedik egy középkori falu, keresztény és török seregek, felidézve az 1543-as várelfoglalást. Esténként könnyűzenei koncertek szórakoztatják a közönséget. Mindemellett természetesen a vásári forgatag és a folyamatos produkciók a színpadon is hozzájárulnak ahhoz, hogy egy felejthetetlen élményben legyen része a család apraja nagyjának. Itt biztosan talál mindenki magának olyan szórakozást, élményt – az idei immár 4 napos programsorozat alatt – ami őt leginkább elvarázsolja, és az itt töltött időt felejthetetlenné teszi.

 



 A magyarországi várak és kastélyok sorában a elsőként a Siklósi Vár részesül a Családbarát Hely kitüntető címre, kiemelkedő munkásságáért a családokért. „Szeretnénk, ha a látogatóink, a nálunk töltött idő után és nem előtte, mondanák, hogy a Siklósi Várban kiemelten figyelnek a családok igényeire." – mondja Szentgyörgyváry Péter várkapitány.

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!